mynewspapers.net

Vad skall man ha med hög midja Shorts

Vad skall man ha med hög midja Shorts


Hög midja shorts är mångsidigt eftersom de kan bäras välvilligt av nästan alla kroppstyper. Vidare detaljer som knappar, falsning, placerade strategiskt fickor, bälten och cinching gör dessa shorts bäras både som ett komplement eller en fokal garderob. Bära flats, sandaler och/eller en kort T-shirt gör dessa shorts perfekt för Uträtta ärenden. Parning i samma shorts med klackar, skapar metalliska smycken och en semi-formella blus en kyrka - eller arbetsplats-lämplig outfit.

Gröda toppar

Skjortor som är beskurna i midjan är perfekt garderob komplement för casual hög midja shorts som de sortens denim. Eftersom fållar av dessa tröjor är sydda under bröstbenet, är midja linje med hög midja shorts fullt synliga om slitna med en gröda topp. Om din hög midja shorts är dekorerade med förgyllda knappar, annan färg tråd eller en serie av bälten, kommer att en gröda topp Visa upp detaljer och tillåta shorts att dominera stil. Gröda toppar är fritidskläder som vanligtvis hittas i den yngre delen av ett varuhus. De är också kallas mage skjortor och mellangärdet skjortor. Om du har en rund mage eller konservativa personlighet, kan bär ett par hög midja shorts med din gröda topp på ett tillfredsställande sätt täcka magen samtidigt tillåta dig att klä ungdomligt.

Ruggig blus

En collared, button-down blus instoppad i ett par hög midja shorts med cascading volanger ner till förvandla ett par shorts till Semi-formella och även office-lämplig klädsel. Volanger lägga mjukhet och kvinnlighet till alla utseende. Också, på grund av skiktning av tyg som krävs för att skapa volanger, ruggig kläder gör utmärkt garderob kontaktpunkter. Med ögat dras till volanger, monokromatiskt eller oformaterad, odekorerat hög midja shorts bäras med denna typ av blus ser ut som en tankeväckande ensemble som inte kräver ytterligare accessorising.

Tillbehör

Shorts, accentuera i allmänhet benen. Hög midja shorts förkorta bålen att göra benen ser ännu längre. Om dina shorts och t-shirt är en färg, kan du överdriva högställd titt effekten med rätt tillbehör. Några av dessa kan omfatta pumpar eller högklackade kilar som elongate benen och spänna benmusklerna med varje steg. Ett annat lämpligt tillbehör som gör att ögat att flöda naturligt från toppen på benen utan mycket uppmärksamhet på kläder bärs är ett långt halsband pärla. Om pärla är i kontrastfärg till din outfit, se casual observatörer kornet och benen först.