mynewspapers.net

Vad ska jag få min pojkvän för sin 18-årsdag?

Vad ska jag få min pojkvän för sin 18-årsdag?


18 är en monumental tillfälle. Om du examen från high school, började college, gå med militären eller att göra någon antal liv beslut,: denna födelsedag du har (officiellt) anslöt sig till vuxen ålder. Det finns flera alternativ till väga när man köper en present passar för tillfället. Med beaktande av sorten kille som din pojkvän är kan hjälpa.

Techie pojkvän

Många tonåriga män är i modern teknik. Tonåringar i denna kategori är i själva verket oftast så före kurvan att de redan skulle ha de senaste prylarna. Men om man ser djupare, du sannolikt hittar något de vill ha men inte har ännu. Lyssna noga på vad han säger han önskar att han hade för sin telefon eller dator. Eller besöka din lokala techie butik och be en kontorist om de hetaste och nyaste objekt alla vill ha. Några allmänna överväganden: en e-bok läsare, en mobiltelefon kvarstad eller uppgradering eller ett datorspel.

Äventyrliga pojkvän

Vissa killar är för något. De är oftast de lättroad, sällskapliga typerna, men inte alltid. Andra gånger de är lugnt men lätt uttråkad. För antingen typ, planera något äventyrlig för sin födelsedag. Organisera en "Amazing Race" part runt staden, där du stannar vid lokala kulturella eller minnesvärda platser för honom. Planerar en resa till en lokala nöjespark är också en rolig idé, och alla dina vänner kan gå med i också om du väljer.

Skogschic pojkvän

Om din pojkvän gillar att campa, åka skidor, vandra eller cykel, han skulle nog älska en skogschic gåva att njuta av att vara aktiv. En ny ryggsäck är en mångsidig present eftersom han kan också använda det för skolan om han är college bunden. Ny campingutrustning eller en camping helg att fira med alla dina vänner är ett annat sätt att imponera på en skogschic herrar.

Hård-till-köpa-för pojkvän

Det är svårt att veta vad man får för killen som inte uttrycker vad han kan njuta som en gåva. Eftersom vissa män inte är bra present givare, de kan inte förvänta sig mycket i den mottagande institutionen heller. Eftersom du ändå vill göra denna milstolpe födelsedag en hit, dock tror svårt för idéer. Vilka aktiviteter var han i gymnasiet? Hur gjorde han spenderar sin fritid? Verkar han verkligen älskar sin bil eller musik eller husdjur? En kille som verkligen älskar sin hund kan njuta av en komplett grooming utnämning för hans sällskapsdjur eller bara för att tillbringa en dag på hunden park med dig och sin fyrbenta vän.