mynewspapers.net

Vad ska jag bli idrottslärare?

Vad ska jag bli idrottslärare?


Väg att bli en gymnastiklärare är lite annorlunda än att bli en klassrum lärare. De flesta klasslärarna antingen har en högskoleexamen i utbildning eller har flyttat över från andra discipliner efter blir certifierade i staten. Idrottslärare tar normalt en något annorlunda väg till sina karriärer.

Utbildning

Arbetsgivare inom den offentliga och privata skolor vilja se PE sökande med fyraårig examen från universitet och högskolor. Rekommenderad graden är en i hälsa och fysisk träning, som är en grad som erbjuds på de flesta stora skolor. I samband med att få denna grad, tar studenter kurser i utövandet fysiologi, hälsa, anatomi, kinesiologi samt kurser i angivna atletiska aktiviteter som basket och tennis. Många skolor föredrar att se åtminstone vissa grundläggande kurser i klassrummet förvaltning och utbildning, samt en student undervisning praktik.

Erfarenhet

Förutom vissa klassrum erfarenheter i form av praktik, bör potentiella idrottslärare ha en hel del praktisk erfarenhet i olika aktiviteter som har associerats med en PE-klass. Detta inkluderar lagsporter, individuella sporter som gymnastik och löpning, och aeroba och styrkeövningar utbildning. Spela college sports konkurrenskraftigt är inte ett krav, det ser verkligen ut bra på ett CV.

Ansvar

Idrottslärare bör vara väl förberedd för det ansvar som kommer med karriären. Medan inga två skolor som är exakt lika, blir samma dag som idrottslärare liknande oavsett hittar du ett jobb. Typiskt, dagen kommer att omfatta undervisning en dag fylld av klasser, var och en av dem varar mellan en halvtimme till en timme. Blandat med som kommer vanligtvis vara ett par klasser där du kommer att lära om hälsa. Ansvar kan även planera en studiedag en gång om året. Många idrottslärare väljer att coacha en sport eller två förutom sina ordinarie schema.

Yrkesval

Det är inte ovanligt för första eller andra år lärare i något ämne, inklusive PE, för att inse att de inte bryr sig för att lära så mycket som de trodde de skulle. Så mycket som är bra med barn och förbereda för arbete kommer att hjälpa, finns det ingenting som kan jämföras med att vara i klassrummet eller gym med barn dag i och dag ut. Några kommer att älska det och vissa kommer inte. Lyckligtvis har kvalificerad idrottslärare utbildningar som kan översätta till ett antal olika områden, bland annat coaching, sjukgymnastik, motion fysiologi och arbeta i hela hälso-industrin.

Lön

Idrottslärare betalas i samma takt som övriga lärare. För lärare löner varierar inte bara staten, utan av län. Från och med 2010 är genomsnittliga lärare löner över hela landet mellan £ 26 000 och £29,250, med gymnasielärare att göra något mer i genomsnitt än grundskolan instruktörer.