mynewspapers.net

Vad ska jag bli en lågstadielärare?

Vad ska jag bli en lågstadielärare?


Grundskolelärare behöver en mängd olika pedagogiska och personliga färdigheter att framgångsrikt lära små barn. En utbildning i begrepp och filosofi av undervisning är bara början. Grundskolelärare behöver en bra förståelse för barn och deras behov. De måste kommunicera effektivt med människor i olika åldrar och utbildningsnivåer. En naturlig kärlek till barn och inlärningsprocessen göra grundskolelärare entusiastiska, uppfinningsrik och ihållande, alla utmärkta egenskaper i fältet utbildning.

Utbildning

Utbildning för grundskolelärare är oftast bredare än för mellersta och lärare. Istället för att fokusera på ett specifikt ämne av intresse, få grundskolelärare utbildning i alltifrån konst språk och matematik till konst och musik. Dessa kurser är utformade för utbildning majors och kompletteras med kurser fokuserar på undervisningsmetoderna, filosofi och psykologi. En kandidatexamen krävs för att undervisa i de flesta stater. De flesta program ger student undervisning positioner i vilken utbildning majors erfarenhet undervisning i en lokal statlig skola.

Licensieringen

Undervisning i en statlig skola någonstans i USA kräver en licens, men detsamma inte kan vara sant för privata skolor. I de flesta stater erbjuder State Board of Education licenser att undervisa på olika årskurser. Kraven varierar beroende på stat men kräver alltid en kandidatexamen från ett utbildningsprogram för lärare tillsammans med förstahandsinformation undervisningserfarenhet i en övervakad miljö. Testning i grundläggande färdigheter krävs och ytterligare tester kan göras i området av pedagogiska förmåga och skicklighet. Alternativa licensieringen program finns i alla stater för dem som vill undervisa i ett område där de har en viss, men bristen på utbildning i undervisningen. Dessa program erbjuder i allmänhet provisoriska licenser med ytterligare övervakning under den första en till år av undervisning.

Specialisering

Ytterligare nationell certifiering tillgängliga för lärare i hela USA erbjuder speciella fördelar som högre lön och ersättning för avgifter för fortsatt utbildning. Fortbildning ger ytterligare arbetstillfällen som skolan bibliotekarie, rådgivare och olika administrativa befattningar. Vissa skoldistrikt har ytterligare betala för välutbildade och erfarna lärare med extra arbetsuppgifter som övervakar och mentorskap yngre, oerfarna lärare.

Färdigheter

Framgångsrika grundskolelärare äger en mängd olika icke-akademiska färdigheter. Effektiv kommunikation, motiverande förmåga och förståelse för elevernas utvecklingsmässiga, pedagogiska och sociala behov är nödvändiga. Kreativa lärare erbjuder ytterligare förmåner till sina studenter genom nya och unika inlärningsmöjligheter. Organisation är avgörande för en primär skollärare framgång, som är tålamod och tolerans. Att kunna arbeta självständigt samtidigt som fortfarande kommunicera effektivt med medarbetare, är föräldrar och samhället i stort bäst. Lärare med kunskaper eller erfarenhet inom sport, musik eller konst erbjuda ytterligare fördelar för sina skolor om de är villiga att coacha ett idrottslag eller leda en efter skolan club.

Tips

Volontär som en mentor eller handledare för att få ytterligare erfarenhet av arbete med barn i en akademisk miljö. Delta i program för att anställa nya lärare samtidigt som landsbygden och innerstadsområden med entusiastisk och engagerad lärare. Arbete i daghem, efter skolan-program eller som barnflicka att bygga ditt CV. De mer relaterade erfarenheter du har med barn, de mer attraktiva du är potentiella arbetsgivare och bättre dina chanser att stå ut från mängden av sökande.