mynewspapers.net

Vad ska en kvinna ha till en slips Gala?

Vad ska en kvinna ha till en slips Gala?


En slips gala är en elegant händelse som höll i kvällen. Oavsett om det är ett bröllop, en boll, middag eller en show, är klä på lämpligt sätt mycket viktigt. Fritidskläder säkert accepteras inte. Den slips händelsen är när du går alla ut och se din bästa. Här är några tips på vad man ska ha till ditt nästa gala.

Klänningen

Vad ska en kvinna ha till en slips Gala?


Klänningar kan vara antingen kort cocktail klänningar eller långa aftonklänningar. De senare är mer elegant. Klänningen bör golv längd, nedanför knäna eller till knäna. Det bör göras från avancerade material som satin, siden, sammet eller brokad. Sticka med färger som inte är mycket ljusa. Du vill uttrycka en klassisk övergripande stil. Välj ljusare tyger och färger för varmare väder. Du kan också hoppa över strumporna. I kallare månader, bära en formell frack och tyngre tyger. Du har också möjlighet att bära en sjal eller wrap.

Skor

Vad ska en kvinna ha till en slips Gala?


På grund av längden på vissa galaevenemang, ha bekväma skor. De bör vara gjorda av samma material på din klänning eller väska och i samma färg familj. De kan vara pumpar, öppen-toed skor eller dressy sandaler.

Tillbehör

Vad ska en kvinna ha till en slips Gala?


Tillbehör är sista handen outfit. Glittrande juveler och ädelstenar rekommenderas samt silver eller guld. Håll det enkelt och Överdriv inte. Göra mer av ett uttalande med en eller två fina bitar. Bära en liten koppling eller väska som matchar din klänning eller skor. Det rekommenderas att du får ditt hår och make-up gjort professionellt. Men om du gör det själv, hålla den naturliga, enkla och klassiska.