mynewspapers.net

Vad sida rätter går bra med Hawaiian kyckling?Kasta en luau för middag och serverar hawaiiansk kyckling. Det finns många varianter av Hawaiian kyckling, men de alla använder ananas i någon form. Ananas eller deras juice i marinad till kycklingen gör denna maträtt Hawaiian. Recept på Hawaiian kyckling finns i kokböcker och på Internet. Välj sida rätter att komplettera den lätta, fruktig smaken av kyckling utan att tynga det.

Broccoli

Vad sida rätter går bra med Hawaiian kyckling?


Boken "101 saker att göra med en långsam spis" rekommenderar servering kokt broccoli med bokens recept på Hawaiian kyckling. Det receptet kombinerar kyckling, krossad ananas och barbecuesås i en långsam spis. Ångad broccoli lägger till färg till måltiden och trevlig, lätt bittra smak av broccolin är en folie till sötma av kyckling och ananas. För att fullt uppskatta den naturliga smaken av broccoli, ånga det utan smör läggas, men använda 1 tsk citronsaft i det ångande vattnet för smak och för att hålla broccoli ljus färg.

Rice

Vad sida rätter går bra med Hawaiian kyckling?


Kokt, långkornigt ris serveras under Hawaiian kyckling, kommer att suga upp juice från kyckling och sås, som kommer att smaka riset. Vanligt vitt ris är Rekommenderad säden för servering med uppkäftig versionen av Hawaiian kyckling i en långsam spis, från boken "101 saker att göra med en långsam spis." En restaurang twist på ris med Hawaiian kyckling är att servera skålen med ris pilaff, som Jimm's Steakhouse funktioner på Restaurangmenyn.

Hawaiian bröd

Söt, rika Hawaiian Bröd finns i bagerier och många stormarknader. Detta bröd kompletterar den naturliga sötman av Hawaiian kyckling. Om tillgängligt, servera Hawaiian middag rullar istället för skivor bröd. Om du inte hittar Hawaiian bröd eller rullar på din lokala butik, gör din egen från ett recept som den med på smak av hem webbplats, som använder en bröd maker för att skära ner på förberedelsetiden för Hawaiian middag rullar.

Frukt

Servera en tropisk fruktsallad med kycklingen. Kombinera ananas och papaya bitar och servera tillsammans med kyckling eller som en del av alla Hawaiian-inspirerad fest. För extra smak, spett ananas, kiwi och mango bitar, pensla med en honung-lime dressing och grilla tills mörk grill märken visas på frukt. Karamelliserade grill märken kommer att lägga en rökig, rik smak till frukten. Recept på grillad frukt kebab är lätt tillgängliga. Midwest lever rekommenderar ett recept på grillad ananas spett att servera spetten till efterrätt med rostad kokos glass.