mynewspapers.net

Vad säkerhet saker måste man ha på en båt?

Vad säkerhet saker måste man ha på en båt?


Enligt till båt skyddsnät, "Federal båt Safety Act 1971 (FBSA/71) kräver ett minimum av Marina säkerhetsutrustning ombord på alla båtar drivs i USA vatten." Säkerhetskrav för utrustning för båtar varierar beroende på storleken på din båt och lagarna i den stat där du båtliv. De flesta båtutrustning måste godkännas av den amerikanska kustbevakningen. Kolla med dem för att säkerställa din båt har lämplig säkerhetsutrustning.

FlytvästarDrunkning är nummer ett båt-relaterade olyckan. Båtägare är skyldig att utföra personliga flotationsindex enheter (PFD) för varje person ombord. Barn under 13 år måste bära en godkänd flytväst om inte under däck. Flytvästar måste vara lämplig storlek för både vuxen och barn. Följ instruktionerna på hur till sätta din flytväst på rätt sätt.

Nödsignaler

Båtar över 16 fot lång ska ha dagtid visual-nödsignaler, såsom flaggor, orange rök och röda nödraketer. Alla båtar skall ha nattliga nödsignaler, såsom rött signalljus, om båtliv från solnedgång till soluppgång. Alla motorbåtar och segel båtar som är 26ft. på kustvatten, öppet hav eller de stora sjöarna måste ha en visuell nödsignal ombord. När du är i nöd, nödraketer, gör rök eller ångest flaggor att du kan ses av luft eller vatten att säkerställa ett snabbt svar på din nödanrop.

Throwable flotationsindex enheter

Vad säkerhet saker måste man ha på en båt?


Båtar som är 16 ft och över måste ha throwable flotationsindex enheter, som livet ringar, hästskor och flotation kuddar. Kontrollera att flotation dynan har två remmar.

Brandsläckare

Andra vanliga och allvarliga olyckan på en båt är en eld. Båtar med slutna motorer eller bränsletankar som är i en kupé måste ha en marin USCG godkänd brandsläckare. Båtar som är 26ft. och under och har inte en inombordsmotorn inte måste ha brandsläckare ombord. Det rekommenderas ändå att alla båtar bör bära åtminstone en brandsläckare.

Lanternor

Alla båtägare båtliv efter solnedgången måste ha särskilda lanternorna. Styrbords lampor är gröna lampor som lyser rakt fram och 112,5 grader ner till höger av en båt. Port ljuset är rött ljus på vänster sida av båten som fungerar på samma sätt som den styrbords ljuset. Huvudrubrik-lamporna är vita lampor på båda sidor av fören. Aktern ljuset är på båda sidor av aktern, lysande till 67,5 grader ner på sidan. Ett ankare light är ett vitt ljus som lyser runt omkring och bör användas när en båt är förankrade ute på vattnet.