mynewspapers.net

Vad örter kommer att avskaffa mänskliga parasiter?

Vad örter kommer att avskaffa mänskliga parasiter?


Det finns två vanliga parasiter som angriper det mänskliga tarm systemet: protoza och maskar. Protoza klarar av att multiplicera när inuti människokroppen men maskar kan inte. Mänskliga parasiter är vanligtvis överförs genom kontakt med infekterad avföring, som finns i små mängder i mat, vatten eller mark. Naturläkemedel för mänskliga parasiter bör användas med försiktighet. Enligt Univeristy of Maryland hemsida, kan många örter som används i parasit behandling ha biverkningar eller förhindra andra läkemedel från att fungera korrekt.

Småborre

Småborre innehåller den aktiva kemiska förening agrimophol, som är effektiva på att utvisa mänskliga parasiter. Agrimophol tacklingar parasiter som orsakar dem att förlora sitt grepp på urinblåsan och tarmen foder. De skickas sedan genom kroppen via urin eller avföring. Agrimophol är också effektivt förstöra organismer i vissa tropiska sjukdomar inklusive flodblindhet, dysenteri och tyfus.

Butternut Bark

Butternut är en renande ört som har laxerande effekt och används vid behandling av dysenteri, syfilis och sår. Det kan också användas för att evakuera intestinal maskar från den mänskliga kroppen. Butternut olja extrakt är effektiva på att ta bort parasiterande bandmask från magen.

Prickly aska Bark

Prickly aska bark används för att brygga te eller salvor i kombination med andra örter. Kombination med ingefära eller ginseng, kan det hjälpa dämpa symtomen vid kronisk smärta i buken, vilket kan bero på förekomsten av parasiter. Ingefära kan i synnerhet användas för att minska illamående och kräkning. Kombination med Oregon druva root eller plum blossom, kan prickly aska bark vara effektiva på att ta itu med symptomen av spolmask, såsom alltför stora kräkningar.

Papaya

Annie's Remedy växtbaserade information hemsida påstår att papaya innehåller proteolytiska enzymer, som kan vara effektiv på befria den mänskliga kroppen av intestinal maskar och andra vanliga parasiter. Bladet av en papaya kan också användas som en vermifuge, vilket innebär att det evakuerar parasitära maskar från magen eller urinblåsan. Papaya blad innehåller tanniner, som är växtpolyfenoler som minska storleken av proteiner och organiska föreningar. Detta hjälper till att skydda kroppen mot ytterligare infektioner.

Tansey och malört

Renfana och malört har höga nivåer av tujon. Detta kan orsaka skador på centrala nervsystemet om man i stora mängder för långa löptider. Om tagit måttligt, dock kan det vara effektiva på att befria kroppen från parasitära maskar som Springmask och spolmask. Om du är osäker om dosering nivåer bör du konsultera en växtbaserade specialist.