mynewspapers.net

Vad orsakar strömavbrott när man dricker?

Vad orsakar strömavbrott när man dricker?


TV-sitcoms och filmer har länge porträtteras överdrivet drickande på ett skämt sätt. Stjärna karaktär framgår en dvala efter en natts drickande, bara för att upptäcka att han inte kommer ihåg vad som hände eller hur han kom i en hög av spillror i en gränd. Publiken tycker det underhållande som är uppenbart i öppnaren av Hangover del II. Movieweb rapporterar filmen drog in £130 miljoner i kassan under dess 2011 Memorial Day helgen. Sanningen är; strömavbrott är inte roliga; de är farliga. Strömavbrott är också ett tecken på alkoholism, enligt National Institute on alkoholmissbruk och alkoholism.

Vad är strömavbrott?

Alkoholkonsumtion kan orsaka "amnesia," kallas strömavbrott. Hjärnan blir nedsatt i producerar nya minnen medan en person är berusad. Det eliminerar inte minnen innan berusning. Det nationella institutet för alkoholmissbruk och alkoholism rapporterar att strömavbrotten är mer benägna att ta plats när en person blir berusade snabbt och alkoholen i blodet stiger till höga nivåer. En snabb ökning av kroppens promillehalt verkar vara den bästa indikatorn för strömavbrott. Ämnen som konsumerar alkohol under en längre tid undvika strömavbrott.

Beteende under strömavbrott

Förgiftning leder till riskbeteende som kan resultera i skador och dödsfall. Ett exempel på försämrat omdöme kör en bil. Andra aktiviteter som har lett till döden under strömavbrott är simning, hoppa från broar, konsumerar droger, självmord och brottslighet. En rapport från American Academy of psykiatri och lagen, visar 2004, ett samband mellan strömavbrott och brottslighet. Den vanligaste faktorn under en blackout och att begå ett brott, är det alkohol i blodet, som måste vara hög för att orsaka en legitim blackout. Tillräckligt hög för att orsaka en blackout alkohol i blodet är 250mg / 100mL.

Vem är inblandad?

Nationella institutet för alkoholmissbruk och alkoholism rapporterar en trend som visar sociala alkoholkonsumenter, särskilt yngre personer, deltar i berusningsdrickande som leder till snabb berusning och strömavbrott. Det rapporterades att strömavbrotten var associerade med bara alkoholister tidigare, men denna nya trend visar att det föreligger farorna med enstaka, överdriven alkoholkonsumtion.

Faror

Strömavbrott är minnesförlust, inte medvetslöshet; hög alkohol nivåer kan dock orsaka en person att lös medvetande. Under stater av medvetslöshet, kan reflux av magen innehåll uppstå orsakar personen som andas in ämnet. Detta kan leda till lunginflammation och även kvävning eller döden. En annan fara med berusningsdrickande och strömavbrott, är alkoholförgiftning. Tecken på tillståndet omfattar förvirring, kramper, långsam eller oregelbunden andning, kräkningar, låg kroppstemperatur, bleka eller blå hud färga. Aldrig promenad från en person i detta villkor. Sök läkarhjälp omedelbart.