mynewspapers.net

Vad orsakar ett falskt positivt drogtest för meth?

Vad orsakar ett falskt positivt drogtest för meth?


Drogtester administreras ofta bara en gång när du söker ett nytt jobb eller att skriva in ett nytt program på vissa skolor. Dock kan de också vara del av en rutin om du villkorligt eller i en drog återvinnande program. En falsk-positiv inträffar vanligtvis när individen tar en juridisk medicin med liknande egenskaper till illegala drogen i fråga orsakar testet visar positivt för den olagliga substansen.

Ephedra

Ephedra, även känd som ma huang, är en typ av ört vars derivat används i stor utsträckning i over-the-counter läkemedel. Denna ört är kemiska derivat bland efedrin, pseudoefedrin, desoxyephedrine, propylephedrine och fenylefrin. Någon medicin som innehåller en av dessa ingredienser kan orsaka ett falskt-positivt för ett metamfetamin drogtest. Vanliga mediciner med dessa ingredienser är kall läkemedel och nasal decongestants, som Sudafed, NyQuil, Vicks inhalator och Dimetapp.

ADHD medicin

Många av de receptfria läkemedel som används för att behandla ADD och ADHD har komponenter som liknar de som finns i metamfetamin. Ritalin, Adderall och Dexedrine kan alla orsaka någon att ha en falsk-positiv drog test för meth. Användning av Dexedrine (Dextroamphetamine), Ritalin (metylfenidat) och Adderall (gjord av fyra olika amfetamin föreningar) bör läggas på is om du känner att du har en kommande drogtest.

Bantningspiller

Några receptfria bantningspiller som innehåller phenylpropanolamine såsom Accutrim eller Dexatrim kan orsaka ett falskt positivt för meth. Andra bantningspiller kan innehålla ingredienser tillverkad av Ephedra, så kontrollera för att se till att ingen av derivat som anges i detta avsnitt ingår i ingredienserna i din diet piller också.

Astmamediciner

Olika olika astmamediciner kan orsaka falskt positiva resultat för meth, inklusive Primatine tabletter, Bronkaid tabletter och Marax. Om du är beroende av dessa piller för allmän hälsa, kan det vara nödvändigt att göra en mer omfattande toxikologiska test på prov att avgöra exakt vad som orsakar positiva testresultatet.

Hälsoproblem

En njurinfektion, njursjukdom, leversjukdom och diabetes kan alla orsaka ett falskt-positivt för metamfetamin. Detta kan vara på grund av att personer med dessa problem kan metabolisera kemikalier i sina kroppar olikt, som eventuellt leder till en ansamling av kemikalier.