mynewspapers.net

Vad orsakar en elektrisk spis slutar att fungera?

Vad orsakar en elektrisk spis slutar att fungera?


En elektrisk spis värmer ett hem med elektriska-levererade värme i stället för trä. Husägare montera traditionellt en elektrisk spis mot en vägg. De ger utseendet och känslan av en riktig brasa med hjälp av teknik som skapar en faktiska flamma utseende. Även om mest Elektriska spisar utför sina specifikationer, kan ibland ett problem uppstå som gör att den slutar att fungera.

Frysta Flame

Tekniken ger illusionen av en låga, som flimrar mycket som en verklig brand. Lågan drivs av en motor som skapar rörelse. Men när en tråd blir lös eller motorn upphör att fungera, kan lågan plötsligt frysa. Kontrollera ledningarna så att allt är på sin rätta plats. Om du inte hittar ett problem med kabeldragning, behöva du förmodligen byta ut lågan motorn.

Öppen spis underlåter att slå på

Elektriska öppna spisar är aktiverad som en strömbrytare på vägg eller spis enheten och en fjärrkontroll. Om öppen spis inte aktivera när du uppmanas, kan problemet innebär att en av flera komponenter. Starta genom att kontrollera felaktiga ledningar. I vissa fall levererar elektriska spänningen från eluttaget som den öppna spisen är ansluten till inte tillräckligt med el för att driva enheten. Bekräfta detta problem genom att identifiera ledningar anslutningar som inte kan konverteras korrekt. När fjärrkontrollen inte fungerar, men huvudsakligt strömbrytare gör, ligger problemet med fjärrkontrollen. En defekt kretskort kan leda en fjärrkontroll blir verkningslöst.

Enheten levererar inte värme

I vissa fall, en elektrisk spis lågan flimrar och fläkten produceras blåser, men ingen värme. Detta problem uppstår när termostaten är inställd på för lågt---under rumstemperatur---hindrar det från att vrida på. Problemet uppstår också när en tråd blir löst, vilket gör att misslyckas med att göra en anslutning. Växeln som vänder på de lampor som levererar värmekällan kan också fel, som påverkar värmen produceras. När detta är en rimlig slutsats, löser ersätter växeln värme oftast problemet.