mynewspapers.net

Vad neutrala färger kan användas i ett kök?Dekorera köket i en attraktiv och funktionell stil är utmärkt ersättning när du väljer väggar, skåp och golv. Neutrala färger ger en bra bakgrund för att belysa vackra skåp och kan enkelt accentuerat med många typer av material. Med de många valmöjligheterna i dagens paint produkter, behöver du inte bara tänka "beige" när man överväger vad neutrala färger kan användas i köket.

Vit

Vit är en klassisk färg för kök eftersom det ger ett rent utseende och smälter väl in med köksluckor i många nyanser. Vit kan också förenas med krämig elfenben till ger en ljus-på-vit look som förhindrar vita väggar ser alltför steril och ge rummet mer ingående, enligt CountryLiving. Lägg till accenter såsom ett ljus, grön kruka med örter, koppar backsplash eller levande konstverk på väggarna för att lägga till ränta och ytterligare färg.

Krämer

Gräddfärger själva kommer i en mängd olika toner som du kan använda för ett ljus, neutralt kök. De kan vara varm och inbjudande eller cool och skarpa. Prova en kräm med en gul underton för en klassisk look. Det kommer att lägga till mer ljus till ett kök med ett litet fönster eller inget fönster alls. Grädde med en grön underton återspeglar stora fönster, hjälper till att sätta utomhus i rummet. Grädde med rosa undertoner lägga en delikat, feminin touch till ditt kök.

Grays

Grays finns i många nyanser från den nästan vita till djupt skiffer grå toner. Försöka blanda skiffer färgade väggar med honung ek skåp för en varm, men ändå moderna utseende, enligt kök. Blekt grå väggar kan också komplettera mörk granit bänkskivor. Grått kan du lägga till accenter i valfri färg som du vill ge mer ljusstyrka till rummet. Värma upp ett kylrum med en rosa-undertoned grå, eller kyla ner ett varmt rum med en blå-tonade grå.

Tans

Tan nyanser i olika nyanser, från ljust till mörkt, och många som har undertoner av andra färger som rosa, gul eller grå. Du kan använda en khakifärgad nyans för väggar och accent med ljusare och mörkare toner av tan eller andra neutrala att lägga till mer djup. Khaki gör en bra bakgrund för intressanta konstverk på väggarna, enligt MyHomeIdeas.

Svart

Svart, blandat med andra neutrala toner, ger ett kök ett elegant, modernt utseende. Svart ser särskilt bra med dagens rostfria vitvaror och det kan vara utklädd med metalliska toner för stolar, bord, belysning och andra objekt. Med accenter av vit, grå eller röd skapar du ett rum med visuella intresse och personlighet.