mynewspapers.net

Vad män vill höra från en kvinnaOtaliga artiklar sammanfatta vad kvinnor vill höra från en man. Baksidan har inte behandlats i samma utsträckning, men det finns definitivt några grundläggande saker som män vill höra från kvinnor. Relationer är knepigt, och varje par har att gå igenom sin egen upp-och nedgångar. Fortfarande, du kan vanligtvis hålla en man glad av komplimanger honom på några av följande punkter.

Fysiska komplimanger

Det mest elementära elementet i någon romantisk relation är fysiska. Allt från hand i hand och kysser till sexuellt umgänge är viktigt att hålla kemi går. Män måste ha sitt ego smekte då och då, särskilt när det gäller deras fysiska attribut. Även om de är inte precis den nästa Brad Pitt, älskar män fortfarande att höra deras kvinnor berätta för dem att de är sexiga, stark och stilig. Enstaka komplimanger om prestanda i sovrummet kan göra underverk för människans psyke också.

Karaktär komplimanger

Killar behöver höra att kvinnor uppskattar vem de är. Komplimang en man på hans karaktär är lätt att göra, och det kommer att göra stor skillnad i hur han känns mot en kvinna. De flesta män gillar att höra att de är smart, charmig och rolig. De också vilja veta vad kvinnor tycker om företaget de hålla. Det innebär att en kille verkligen kommer att uppskatta det när en kvinna berättar att hon tycker om sina vänner och familj. Dessa är ofta de två viktigaste sakerna i hans värld, och det är nyckeln för en kvinna att visa att hon godkänner människor närmast sin man.

Arbete Complimens

Män och kvinnor i det moderna samhället tenderar att hjälpa varandra med arbete och kostnader, men killar i allmänhet fortfarande behöver känna att de är leverantören i en relation. Om en man gör en massa pengar, kommer han självfallet redan må bra om den. Om en man gör en blygsam inkomst medan du arbetar hårt, är det dock fortfarande viktigt att låta honom veta att hans ansträngningar är uppskattade. Berätta du är stolt över vad han gör, och stolt över hur han tar hand om människorna omkring honom med oavsett inkomst ger han i. Några killar få generad eller stressad om deras enkla jobb eller låga löner, men pengar bör inte definiera kvaliteten på en man. Att låta en man som vet att han gör ett bra jobb gör honom att känna sig uppskattad och respekterad.