mynewspapers.net

Vad man ska ha med leggings

Vad man ska ha med leggings


Leggings är tights utan fötter. Beroende på hur lång du är och att skära av leggings du väljer, de kan sluta var som helst från strax under knäet till strax över foten i fotleden. Idag kan du hitta leggings med ett utbud av tyger, inklusive ett tyg att titta våt och en annan gjorde att likna denim. Eftersom de är figursydd, måste leggings strategiskt paras ihop med andra kläder och skor.

Tunikor

Tunikor är tillverkade av en mängd olika tyg, men den vanligaste är Sticka jersey och tröja material. Koppla ihop dina leggings med en tunika som kommer ner förbi dina höfter och bak. Bär en kortare tunika (eller skjorta) som slutar ovanför höfterna får dig visas redo för gymmet kontra en utekväll. Bära ett bälte med din tunika om du önskar. Viktiga är att titta balanserad--en rymlig tunika med monterad leggings. En elegant outfit idé är en svart tunika med svarta leggings och svarta högklackade stövlar.

Klänningar och kjolar

Klänningar och kjolar som infaller på eller över knäna fungerar bra med leggings. Om din klänning eller kjol faller förbi knäna, riskerar du visuellt skära av benen. En åtsittande, tröja Stickad klänning med ett brett bälte bäras tätt vid midjan fungerar fint med leggings. Mer böljande, bohemiska mode ser också bra ut med leggings. Yngre kvinnor kan se trendiga i leggings ihop med denim minikjolar.

Skjorta

För bästa proportionerna, bära endast rymlig skjortor som inte faller utanför mitten av låren. Sikta på en siluett som ser stora över små. Undvik att bära en hud-tight tröja med leggings. Petite kvinnor bör vara försiktig när du väljer en skjorta att ha över leggings: se till att det är tilltagna för kortare torso så att det inte ser ut som du bär en klänning över leggings istället för en skjorta. Tänk på att en monokromatisk ensemble kommer att elongate ditt utseende. Likaså behöver höga kvinnor kontrollera sina skjortor är tillräckligt lång för att täcka deras bak.

Skor

Välj mellan tre can't-förlora skor för att koppla ihop med dina leggings: lägenheter, vanligt pumpar eller stövlar. Ballerina lägenheter är alltid ett bra val. Ge ditt utseende en rocker-chic kant genom att bära stövletter med vrist-length leggings. Par beskurna leggings (de som faller halva vaden) med plattform espadrillos som snöra runt fotleden. Leggings i denna längd kan göra se dina ben kortare än de, bär dem med en visuellt tall sko hjälper elongate utseendet.

Färger

Förutom elongating fördel av ett monokromatiskt utseende, kan du också bära leggings som ekar en färg som redan finns i din outfit. Till exempel, om din outfit har inslag av brunt (inklusive din bälte eller skor), bära bruna leggings för att komplettera denna aspekt. Bär en leggings i en kontrasterande färg kan se antingen fantastiska eller lite läskigt. Om du är villig att ta risken, gå för det. Svarta leggings med ljusa färgade toppar kommer att dra uppmärksamheten till ditt hår och make-up, från benen. Viktiga är att framhäva dina bästa egenskaper och minska de som är mindre fantastisk.