mynewspapers.net

Vad man ska ha med en brun jacka

Vad man ska ha med en brun jacka


Försöker samordna bruna bitar av kläder med en outfit är ibland en svår uppgift. Det finns flera faktorer du måste överväga att välja andra objekt av kläder. Du måste titta på nyans av brunt för jackan som tyget. Vad du väljer för en formell händelse kommer att vara annorlunda än vad du skulle bära med jackan för en casual tillfällen.

Skjortor

Om din jacka är en ljus nyans av brunt, beige eller tan, kommer att en kräm eller off-white gå bra med den. Om din jacka är en mycket mörk nyans av brunt som är nästan svart, väljer en svart tröja att ha under det, eller ens en mörkgrå. Nästan alla färger kommer att gå bra med en mörk brun jacka eftersom det ligger så nära svart. Välja färger beroende på säsong. Till exempel, bär en röd tröja med din mörka bruna jackan att återspegla färger de förändrade blad och den allmänna känslan av säsongen. Om du deltar i en mycket högtidliga tillfälle, bära en skarp vit skjorta. Ett medium brun jacka är lite svårare att samordna. Bära en skjorta under det som är antingen en annan nyans av brunt, vitt eller en neutral färg.

Byxor

För en formell, bära ett par byxor eller en kjol som är så nära som möjligt till färg och nyans av din brun jacka. Om din jacka är mycket mörkt brun, prova ett par svarta byxor, men se till att de är gjorda av samma tyg så outfit kommer att ha mer harmoni. Bära ett par jeans i någon nyans av blå denim med din brun jacka för en casual look, eller ett par Manchester byxor i en jorden tonen, men inte grå eller svart. Casual tyger för brun jackor är mocka, denim, Manchester och läder. Bär inte samma nyans av brunt för dina byxor, eller om du riskerar att titta alltför formell.

Skor

Den säkraste vägen att ta med dina skor är att bära samma nyans av brunt som din jacka. Prova en annan nyans av brunt, men hålla material samma eller liknande. Bara ha svarta skor om din jacka är sådan en mörkbrun som att det är nästan svart, och försöker matcha det material de är gjorda av. Till exempel bära svart läderstövlar med en mycket mörk brun skinnjacka. Om du bär en väska eller en handväska med du eller bär ett annat tillbehör som en halsduk, kommer du att kunna komma undan med en annan färg eller material för dina skor om de matchar dina tillbehör. Till exempel om du bär en svart läder handväska och din jacka är brunt läder, kommer du att kunna bära ett par svarta stövlar i olika material, såsom mocka.