mynewspapers.net

Vad man ska äta innan sängen gå ner i vikt

Vad man ska äta innan sängen gå ner i vikt


Oavsett hur mycket motion som du sätter i varje dag, får att förlora vikt fortsätta att vara en kamp om du inte ändrar dina matvanor. En gemensam diet "synd" att många människor som försöker gå ner i vikt förbinder hänge i sena snacks. Och medan man äter innan läggdags inte är alltid ett hinder för viktminskning, det kan vara om du ohälsosam kostval.

Problemet

Många av de livsmedel som människor väljer att mellanmål på innan sängen har hög kalori innehållet, till exempel glass, tårta och kakor. Som fitness resurs webbplats kritisk bänk anteckningar, om du redan har förbrukat det totala antalet kalorier som kroppen behöver för dagen, lagrar kroppen extra kalorier från din sena snack som fett. Äta kaloririka livsmedel ökar dina chanser att gå över denna dagliga kalori gräns.

Lösningen

Att hitta viljan att lämna glassen i frysen och cookies i skåpet kan vara en utmaning. Det är därför kritisk bänk rekommenderar befria ditt hem av dessa högt kaloriinnehåll livsmedel och andra gillar dem. Ersätta alla gå till läggdags mellanmål objekt med hälsosammare val som keso, pretzels, fettfri yoghurt och frukt. Genom att bara äta kalorifattig mat innan sängen, kan du hindra kroppen från att lagra fett.

Missuppfattningar

Vissa människor är under intrycket att äta någon typ av mat innan sängen, eller mer specifikt efter 8 pm, kommer automatiskt utlösa viktökning. Som viktkontroll Information Network (WIN) noterar, är detta begrepp en fullständig myt. Den tid som du äter är irrelevant när det gäller fett produktionen och viktökning. Vad är viktigt, är som nämnts tidigare, hur många totala kalorier du har ätit under dagen och hur mycket fysisk aktivitet du har genomfört för att motverka dessa kalorier.

Fördelarna med att äta innan sängen

När du går för att sova, får kroppen arbeta reparera celler och vävnader. Detta sker med hjälp av näringsämnen som protein. Enligt kritisk bänk, kan genom att äta ett mellanmål innan sängen, du förse kroppen med extra näringsämnen för att underlätta dess föryngring. Annars, om du äter middag som din sista måltid, som är ofta runt 6 eller 7 pm, kommer det att vara en betydligt längre tidsperiod mellan sista gången din kropp tar emot näringsämnen och när det kan bli mer: frukost.

Tips

Vinn rekommenderar att du undviker att äta din sena snacks framför en TV. Detta är eftersom programmering kan vara distraherande och underlätta överätande. Det är också bäst att undvika äta tung mat, som kött eller ost, omedelbart innan sängen, eftersom deras matsmältning kan störa din förmåga att sova bra eller leda till gas och väderspänning på morgonen.