mynewspapers.net

Vad man lägger i en män bröllop toalettartiklar korg

Vad man lägger i en män bröllop toalettartiklar korg


När du har out-of-town gäster anländer för en kommande händelse, till exempel ett bröllop, kommer att många av dem ha boende. En gemensam fin touch är att placera något i deras rum för att hälsa på dem när de kommer, som en Välkommen korg. Korgar ingår vanligen objekt såsom toalettartiklar, snacks och prydnadssaker skräddarsydda för dina gäster. För killar gå ditt bröllop, finns det så många objekt som skulle kunna ingå i denna korg för att göra det en tilltalande gåva specifikt med dem i åtanke.

Söta specialitet korg

För din kille med en söt tand, bygga en korg som innehåller olika sötsaker som godis, kakor, fudge, brownies, choklad-omfattas pretzels och liknande. Lägg hallon och choklad tryffel, vit choklad pretzels och mandel barer. En mängd nötter cashewnötter, macadamianötter, valnötter och pekannötter alla med en blandning av frukt som russin, vindruvor och jordgubbar är idealiska att slutföra denna söta korg.

Inte-så-söt korg

Kanske din kille gillar inte någon av de söta tand delikatesserna eller har hitting gym för att titta på sin vikt. Ge en mängd olika lågt kaloriinnehåll, låg-kolhydrat produkter för honom att knapra på. Många objekt, till exempel cheddar ost kuber, vete kex, korv rullar, blandade nötter, ost pinnar, sockerfria produkter såsom godis, kakor och ett urval av sockerfri choklad är idealiska. Tillsammans med denna korg, kanske du vill sätta i en flaska vatten och en kompletterande pass på gym.

Öl och vin älskare korg

Om din speciella gäst är en öl dricker eller älskar en smak av vin då och då, fylla sin korg med prover av olika ölsorter och viner som är internationella och inhemska. Mottagaren får en chans att prova en mängd olika smaker från olika länder medan njuter också av de inhemska märkena också. Lägg till ett par vinglas, en korkskruv eller en öl hållare som praktiska tillbehör. Avsluta denna korg med andra föremål som ost, korv, kex och frukt.

Bara för honom korgen

Fokusera din Välkommen korg på alla manliga toalettartiklar som han behöver för att göra det under helgen. Inkludera prov-stora flaskor av cologne, deodorant, tvål, rakkräm, lotion och aftershave doft. Lägg till två dekorativa och färgglada näsdukar som en touch. En läder pouch eller resefodral är ett tillbehör som din gäst kan använda för att placera sin toalettartiklar till. Specialitet och unika objekt som rakning geler, föryngrande krämer, hud balsam och anti-rynk produkter kan vara användbara artiklar du vill ta. Lägga till snacks och drycker i denna korg för ett komplett hem-away-from-home Välkommen kit.