mynewspapers.net

Vad män bär till klass återföreningar

Vad män bär till klass återföreningar


Både män och kvinnor vill se fantastiska för deras high school eller college återföreningar; i själva verket, vill många människor se 10 år yngre för den stora händelsen. Det är bra att veta att du har gott om alternativ för att få dig att se fantastisk och framgångsrik. Lämpliga herrkläder för klass återseenden beror på vilken typ av reunion händelse som din egen personliga stil.

Typ av händelse

Vad män bär till klass återföreningar


Vilken typ av event, din ålder och din personliga stil kommer att avgöra vad du ska använda till din klass återförening. Ta reda på Detaljer om återförening och de händelser som planerat. Några klass återföreningar planera tillfälliga evenemang, som en golf utflykt, BBQ pool party eller husmanskost picknick i parken för hela familjen. Många släktträffar har ett kvällsarrangemang med antingen formella eller semi-formella middag och dans. Inbjudan kommer att hjälpa dig att avgöra vilka slags kläder krävs för varje händelse.

-Aktiviteter

Vad män bär till klass återföreningar


Aktiviteter för klassen återseenden kräver casual kläder. Om aktiviteten är en lunch på en restaurang, kan det vara "dressy casual," vilket betyder att män ska ha gott skick, mörk tvätt ny snygg jeans eller khakis med en Kortärmad collared polo eller skjorta. Handla nya kläder, eller om du har aktuell din garderob, bära vad du har på hand. Det är viktigt att bära nuvarande mode och inte gamla och omoderna kläder.

Pool Party

Vad män bär till klass återföreningar


Dressing för framgång och stil för ett reunion party vid poolen är ganska lätt. Bär inte någon badkläder eller shorts från tillbaka i high school eller college. Bära en casual T-shirt eller Kortärmad skjorta med din baddräkt eller shorts. Undvik att bära skjortor med gammaldags eller omogna slagord eller talesätt som gör att du ser ut som du aldrig växte upp. Köpa dig några moderna, stilfulla solglasögon och du ser bra ut. Om du inte avser att gå i vattnet vid en pool part, är det helt acceptabelt att bära långbyxor till händelsen.

Kvällsarrangemang

Vad män bär till klass återföreningar


Kvällsaktiviteter för klass återseenden kan leda den mest oro, särskilt om du vanligtvis inte klä upp. Högtidsdräkt klass återseenden är sällsynta och kräver en svart kostym och slips, eller möjligt även en smoking. För en semi-formella, bära en långärmad skjorta med slips och svarta byxor. Färgad eller mönstrad klänning skjortor är lämpliga. vit är tråkigt och onödigt. Forskning nuvarande lämpliga klänning för denna typ av händelse genom att gå till en high-end nattklubb att se vad männen bär. Torka rent din outfit före evenemanget att säkerställa ensemblen ser ren och pressade. Oavsett vad du bär, klä bekvämt så du kan koppla av och njut.