mynewspapers.net

Vad lacken kompletterar ek skåp?

Vad lacken kompletterar ek skåp?


Ett lager färg är ett relativt snabbt och billigt sätt att förändra utseendet på ett rum. Med överväldigande val av färger, väljer du bara rätta är svårt. Om du ommålning ditt kök och letar efter en färg som kompletterar din ek skåp, kom ihåg att ek skåp är ganska ljus med en varm ton, så Använd det som grund för val av färg. Den riktning som du gå bestäms av utseendet du hoppas att uppnå.

NeutralaNeutrala färger är den säkraste färg rutten. de kompletterar de jordnära tonerna av ek, och, när det paras ihop med ett vitt tak och trimma, mesh bra med vad du lägger in i rummet. Neutrala sträcker sig från en blek sand till en djup taupe och även vissa ashy greys. Matcha ek färg så exakt som möjligt för en monokromatisk utseende, eller använda en rad olika toner fro djup. Neutral paletter skapar en lugnande atmosfär som är mångsidig nog att byta ofta.

Pasteller

Vad lacken kompletterar ek skåp?


Pastellfärger arbetar med Ek skåp att skapa ljusa, glada kök. Använda blek blå och gröna för en beach eller stuga tema, eller använda light peach eller gul för ett soligt land kök. Pastellfärger återspeglar alla tillgängliga ljus, som gör rummet verkar större; använda en halvblank färg för att öka reflexion. Pasteller fungerar bäst i rum med gott om naturligt solljus; annars kan de ser urtvättade.

Mättade färger

Vad lacken kompletterar ek skåp?


Mättade färger är rena färger utan vitt, grått eller svart lagt till. Dessa är färgerna mot mitten av färg chip och är mycket fet. När den används omdömesgillt, de kan lägga till en avslappnad känsla av spänning i ett rum, men använda inte mer än två mättade färger på en gång för att undvika "lekrum-effekten". Prova att måla en vägg i en ljus färg och resten i en neutral till ger en kontrast som kommer att spegla kontrasten mellan eken och färgen.

Jordfärger

Vad lacken kompletterar ek skåp?


Jordfärger är inspirerade av naturen, och, som sådan, blandning sömlöst med ek. Varma nyanser av brunt, rött, guld och grönt arbeta tillsammans för att skapa en inbjudande atmosfär som uppmuntrar konversation, varför de är så vanliga i kök. Jordfärger arbeta i vilket rum som helst, och kan vara dämpad eller så frodiga som du vill. Spela med textur, utvidga naturen inspiration från färger till material, som granit, marmor, ull och silke.

Ädelstenstoner

Vad lacken kompletterar ek skåp?


Juvel toner är djupa, mättade färger som är uppkallade efter sin inspiration: emerald, ametist, sapphire- och ruby. Dessa lyxiga toner ger en känsla av mystik och elegans till ett rum men kan göra små utrymmen känner stängda i. Ädelstenstoner kombinera fritt utan kolliderar, men utseendet kan verka påtvingat i alltför ljusa rum. Dessa färger ser bäst med lite skugga, så håll belysningen dämpad. Djupa färger skapar en kontrast med din ek skåp, vilket bidrar till den dramatiska effekten.