mynewspapers.net

Vad kan jag sätta på marken i min kyckling penna?

Vad kan jag sätta på marken i min kyckling penna?


Kycklingar är relativt populära som trädgård husdjur, även om det finns inga officiella siffror på hur många britter hålla dem. Om du vill att hålla höns, att fåglarna kommer att vara säker i sitt nya hem genom att göra pennan säkert från rovdjur som rävar. Täcka det pen yttre med metallnät och fixa träskivor till basen på varje vägg. När pennan, rekommenderar tillåta minst 1 100 kvadratcentimeter (170 kvadrat inches) för varje kyckling du planerar att hålla, ni direkta statliga tjänster.

Pen golv

RSPCA rekommenderar att träspån för att täcka golvet i din kyckling penna, men du kan också använda halm, råder Vale av Glamorgan rådet. Fastställa ett djup av cirka 5 centimeter (2 tum) eftersom golvet måste absorbera någon avföring kycklingarna lämnar på den. Bryta upp några stora klumpar och se till att golvet är torrt och hygieniskt när du lägger ut den, se till att du täcker den hela penna golvytan.

Fågelholkar

Du behöver även att täcka golvet i din kyckling holken, där de häckar och sover på natten. Området under Sittpinnarna är särskilt viktigt eftersom fåglar utsöndrar mer fritt när de er sovande. Återigen, kan du använda halm eller trä spån för detta, att se till att det är ren och torr när du placerar den i nästa ruta. Som tillhandahåller rena sängkläder på detta område kan också främja dina kycklingar att skapa sina egna Bon och lägga ägg.

Utanför områden

Om dina kycklingar kommer att kunna ströva omkring runt utanför på en gräsbevuxen område, det finns ingen anledning att täcka detta område med skräp. Kycklingar föredrar ofta en torrare jord eftersom tillåter dem att dustbathe och du bör undvika att låta gräset få för lång så det kan fastna i fåglarnas matsmältningssystemet. För att hålla den utanför springa i gott skick, kan du överväga att dela det upp så kycklingarna växlar mellan olika områden med tiden, vilket gör att de outnyttjade områdena att återvinna innan fåglarna återvänder.

Renlighet

Det är viktigt att ändra pennan golvet kullen ofta för att undvika problem med hygien och smitta. Kyckling avföring innehåller vatten, fett och kväve som, om inte tas bort med jämna mellanrum leder till hög ammoniak. Det kan bränna den kyckling hud och lämnar dem sårbara för infektion. Fuktig kullen är också en grogrund för bakterier och andra obehagligheter, inklusive koccidios, en parasit som kan döda fåglar genom att skada deras tarmar. Att upprätthålla en ren lager av skräp på golvet penna hjälper skydda din kyckling hälsa.