mynewspapers.net

Vad kan jag sätta i en ånga renare att döda loppor?

Vad kan jag sätta i en ånga renare att döda loppor?


När den används tillsammans med andra behandlingsmetoder, är ånga rengöring ett effektivt sätt att döda loppor i ditt hem. Att veta de rätta ingredienserna för att lägga till för att döda loppan och deras ägg som hjälper du bestämmer dig för vilken metod fungerar bäst. Om du inte har en ånga renare, hyra en från din lokala hårdvara eller livsmedelsbutik.

Grundstädning

Vakuum dina golv först för att ta bort smuts och skräp tillsammans med loppan och deras ägg. Kassering av vakuum innehållet i en zip-lås väska att förhindra loppor från att fly. Välja ett rengöringsmedel som är rätt för din modell av steam cleaner, som en för högtrafikerade områden, sällskapsdjur fläckar eller lukt. Om du vill lägga till ett Skumdämpande medel till rent vatten reservoaren. Dessa agenter att överskjutande skumbildning som vattnet sugs tillbaka upp. Använda en långsam, stadig stroke när du flyttar renare och tillbaka på mattan.

Vatten

Den mest naturliga metoden för att döda loppor med ånga renare är att använda vatten bara. Fyll rent vatten reservoaren uppdrag av ånga renare är tillverkaren. Ånga renare värmer vattnet innan cirkulerar det ut renare och i din matta. Värme från vattnet dödar loppor och ägg. De loppor och ägg som fly värmen dö genom drunkning i reservoaren smutsigt vatten eller när du häller vatten i toaletten.

Vinäger

Ättika är ett naturligt val för loppa döda. Häll lika delar vatten och äppelcider eller destillerat ättika i rent vatten reservoaren av din ånga renare. Ättika inte bara dödar loppor, men lukten stöter bort framtida angrepp. Vinäger lämnar en lukt till dina mattor, men det försvinner snabbt. Om så önskas, tillsätt några droppar av din favorit doft av väsentliga behållaren att bekämpa ättika lukten.

Flytande diskmedel

Ett annat alternativ är att lägga till 2 eller 3 droppar av flytande diskmedel rent vatten behållaren före ånga rengöring. Även om vatten kommer att dränka de flesta loppor, hjälper diskmedel döda resten. På grund av sin storlek kan loppor inte alltid bryta vatten spänning och flyta ovanpå, undvika drunkning. Genom att lägga till tvål, du bryta det spänningen.