mynewspapers.net

Vad kan jag göra för att döda tvestjärtar & andra buggar utan att använda kemikalier?

Vad kan jag göra för att döda tvestjärtar & andra buggar utan att använda kemikalier?


Tvestjärtar och andra buggar kan utlösa förödelse på växthus, hushållsväxter och inomhus levande situationer. Ingen som vill dela sitt hem med dessa skadedjur men att bli av med dem är överväldigande. Du vill ha dem gått men du vill inte skadliga, giftiga kemikalier ut i ditt hem. Den goda nyheten är att det finns naturliga metoder för avlivning av tvestjärtar och andra fel som är kemiska fria och säkra.

Mat grad DE

Köp en påse med mat grad kiselgur (DE). DE är en helt naturlig och giftiga gratis. Den består av förhistoriska, encelliga växter heter kiselalger, som var mycket lik den av alger. Livsmedelskvalitet DE har mikroskopiska, vassa kanter när det släpptes i luften. De flesta insekter skyddas av ett exoskelett, men som skyddar inte det från DE. Skarpa kanter tränger igenom exoskelett av insekten och insekten sedan blir torkade ut och dör. Den dödar buggar och insekter på kontakt, så det måste vara nytt och används. Livsmedelskvalitet DE är säkert att använda ofta och ger sinnesfrid för en kemisk gratis skadedjursbekämpning.

Hem botemedel

Ta del av gemensam tvestjärt områden. Samla gamla tidningar och lätt dämpa dem; tvestjärtar gillar fukt. Placera de dämpade tidningarna runt trädgården områden, i källare, runt grunden för hemmet, vid ingången av crawl våtrum, garaget och runt växthuset. Lämna dem ifred i minst 24 timmar. Efter vänteperioden, samla tidningarna i en plastpåse och omedelbart kasta. Tvestjärtar kommer har samlades i tidningarna.

Sticky fällor

En billig, kemiska fri metod för att döda utanför tvestjärtar och buggar är att sätta ut sticky fällor. Dessa fällor kommer att hjälpa dig att bedöma hur många tvestjärtar och buggar som du har i ditt hem. Gillra fällor längs fönster och dörrar så att du kan bestämma där buggar går in i ditt hem. Du kan också placera fällor under diskbänksskåp, källare, garage och i ditt växthus. Fällor kommer att fånga tvestjärtar och kan bidra till att upprätthålla problemet.

Förebyggande

Ett sätt att eliminera skadedjur utan kemikalier tar allvarlig förebyggande åtgärder. Det bästa sättet att hålla tvestjärtar och buggar i schack är genom att eliminera så mycket fukt som möjligt från ditt hem. Fixa och reparera en läckande kranar, köra fans i crawl utrymmen och källare att ta bort fukt och fuktiga förhållanden. Om möjligt minska hur ofta du vatten dina växter, gräs och blommor. Använda fogtätning runt fina sprickor och skrevor runt ditt hem. Försegla alla fönster och dörrar med weatherstripping. Detta förhindrar tvestjärtar från att komma in i första hand.