mynewspapers.net

Vad kan jag använda för Hyllpapper?Foder dina köksluckor med papper är en bra idé om din skåp hyllor är gamla eller färgade eller om du vill skydda slemhinnan i nya skåp hyllor. Du kan använda en mängd olika material för Hyllpapper, bland annat tapeter, craft papper, kontakta papper och tyg. Bli kreativ med material som redan finns runt ditt hus. Använd inte tidningen eftersom det kan lämna svarta märken på din hyllor över tiden eftersom tidningspapper bläck kommer att gnida.

Craft papper

Köpa flera ark craft papper av samma mönster. Craft papper hittar du i avsnittet scrapbooking i en hobbybutik i ark av 8,5 x 11 tum eller större. Köpa en utskrift som matchar temat för ditt kök. Till exempel, fungerar ett randigt mönster bra i ett traditionellt kök. Ett mönster av körsbär eller fåglar ser bra ut i en lantlig stil eller södra kök.

Kontakta papper, presentpapper och bakplåtspapper

Kontakt papper är som tapet eller craft papper, men den har en självhäftande stöd och ett mönstrat papper på toppen. Du kan köpa kontakt papper i avsnittet kök i en stor låda butik, som Target och Walmart, och även i apotek. Skär lämplig längd och bredd av papper från rullen, ta bort skyddspapperet och lägga den på hyllan. Du kan också justera din hyllor med presentpapper papper eller pergament, som du kan köpa på stora lådan butiker.

Tapet

Besök din lokala färg och tapet butik och fråga om butiken har några gamla böcker av tapet som du kan ta bort sina händer. Med jämna mellanrum bli företag av tapet böcker att göra plats för böcker fyllda med nya prover. Dessa böcker har ofta stora ark papper (ca 8,5 x 11 tum) som du kan klippa ut och lägga på dina hyllor. Olika mönster på olika hyllor lägga whimsy och charm till ett kök.

Tyg

Använda ark av tyget skär för att passa längden och bredden på din hylla. Tyg hylla liners agera som Hyllpapper, men du kan ta bort dem, tvätta dem och använda dem igen. Om du planerar att flytta, kan detta vara ett bra alternativ eftersom du kan packa dem och ta dem med dig till ditt nya kök. Leta efter en kraftigare tyg än traditionell bomull väven på rabatt tabellerna i din lokala tygaffär.