mynewspapers.net

Vad kan du göra med hjälp av menyfliksområdet från begravningen?

Vad kan du göra med hjälp av menyfliksområdet från begravningen?


Även om det är mindre vanligt att skapa minnessaker från begravningar än att konstruera dem från lyckligare ceremonier, kan en tankeväckande, Hemlagad gåva av band från blommorna hjälpa påminna sörjande anhöriga av sina många vänner som försökte trösta dem i deras tid av sorg. Målet att skapa sådan gåva är att bygga något som är meningsfullt och vacker i sig själv och därför kan visas som en lämplig symbol för minne och respekt för avliden.

Fotoram

Dekorera en bildram med bitar av band eller små rosetter eller knop. Om det fanns många blomsterarrangemang på begravningen, använda remsor av band för att täcka baksidan av ramen också, eller ens foto mattan. Placera ett foto av avliden i ramen.

Photo Album eller anteckningsboken

Be vänner och familjemedlemmar till avliden att skicka foton, brev och skriftlig minnen har att göra med avliden. Binda dem i ett album, en klippbok eller en mapp och dekorera de främre och bakre omslag med band. Du kan också skapa en minne låda som innehåller minnen av den avlidna, dekorerad med banden.

Vindspel

Knyt band till en hoop och väga dem med klockor eller klockspel. En vind blåser genom din gåva kommer att skapa en mjuk, musikaliska påminnelse om avliden. Om avliden har ett barn barnbarn, kan du använda samma metod för farkoster en mobil för att hänga över spjälsängen. Använd små uppstoppade djur istället för klockspel.

Juldekorationer

Julen är en lämplig tidpunkt att minnas om nära och kära som har gått vidare och att känna deras närvaro i firandet. Skapa en kedja av banden till drapera runt trädet eller Knyt ett band rosett precis ovanför varje hängande prydnad. Du kan också väva band och rosetter in en krans, eller använda band som servett innehavare till ett julbord.

Personligt hantverk

Om humor och kvickhet är din stil eller var stilen av avliden, använda menyfliksområdet för att dekorera hemmet eller hobby artiklar som avlidna haft. För en kvinna som älskade soltorkade sängkläder, Limma band knop eller bågar till klädnypor. För någon som hogged TV-fjärrkontrollen, väva band i ett grunt korg för att hålla fjärrkontrollen.