mynewspapers.net

Vad kan du bära med röda jeans?

Vad kan du bära med röda jeans?


Röda jeans kan bäras under alla årstider, klädde upp för att gå ut på stan eller klädd för att vara ledig, och de kommer i en mängd olika material, från stretchig bomull blandningar till sladden. När ihopkopplade med rätt kläder och tillbehör, kan röda jeans göra en fet, elegant mode uttalande.

Toppar

Den första sak att tänka på när plocka ut en topp parkoppla med röda jeans är färg. Det är bäst att undvika försöker hitta en röd topp, som det kommer att bli ganska märkbar inte bör röda färgen på toppen och den röda färgen av jeans matchar. Färger som ser bäst ut med röda jeans är vita, grå, svart, blekt gul och marinblå. Svart och vit och svart och marinblått randiga tröjor ser också bra ut med röda jeans. Undvik ljusa gula, apelsiner, gröna (om du kommer för en Christmastime utseende) och lila, som dessa färger ihop med röda jeans ser upptagen och överväldigande.

Tillbehör

Både guld och silver smycken kommer att arbeta med en röda jeans outfit. Svart och vitt smycken fungerar också bra. När det gäller halsdukar, välja en som har antingen inga röda eller bara en antydan av rött, helst i en nyans som dina jeans. När du väljer en handväska, kommer att färgen på dina skor vara en faktor, men Undvik att bära en röd en. Igen, det kan vara svårt att matcha röda, och det blir uppenbart om röda i din handväska inte matchar dina jeans. Vill du red i handväskan, Välj en som har några element eller utsmyckningar i rött, inte en som är mest röd.

Skor

Som med toppar och tillbehör, kommer att någon stil sko arbeta med röda jeans. Du kan klä upp med stilettos, peep-toed klackar, strappy sandaler eller spetsiga-toed pumpar eller klä med flip-flops, espadrillos eller ballet flats. Så långt som färg, svart, grått och vitt ser bäst och är den mest mångsidiga. Para ihop din röda jeans med en vit och marinblå randig topp, guld eller diamant örhängen, en marinblå eller vit halsduk, vita skor och en vit handväska för en söt nautiska utseende. Den nautiska utseendet kan arbeta året runt, men är särskilt trendiga under sommarsäsongen.