mynewspapers.net

Vad kan du använda att bleka proteser?

Vad kan du använda att bleka proteser?


Det behöver inte vara en utmaning att ha vita tandproteser – det tar bara lite engagemang varje dag. Du har förmodligen redan saker runt ditt hus som du kan använda för att bleka dina proteser säkert och det tar bara några minuter.

Borsta dina proteser

Se till att borsta dina proteser grundligt två till tre gånger per dag. Detta kommer att förhindra fläckar. Detta är särskilt viktigt om du äter eller dricker färgning livsmedel såsom kaffe, te och blåbär.

Naturliga tandblekningsmedel

Borsta dina proteser grundligt, sedan göra en pasta av bakpulver och pensla dem med det. Bakpulver är utmärkt för att ta bort fläckar och det är icke-slipande. Var noga med att skölja dina proteser grundligt efter detta. Du kan också pensla dem med lite tandkräm innan bär dem igen. Vinäger kan du ta bort fläckar på dina proteser. Var noga med att borsta dina proteser väl före användning vit vinäger. Blötlägg dina proteser i vit vinäger. Skölj dem ordentligt och pensla dem med lite tandkräm att ge dem en trevlig fräsch smak.

Protes rengöringsmedel

Använda en Oral-B protes borste för att bleka dina proteser. Dessa är gjorda speciellt för att rengöra proteser och andra deltonerna. Du kan köpa en Branson ultraljud protes Cleaner. Denna produkt kan du använda olika rengöringsmedel för dina proteser, som ger dig typ av rengöring eller tandblekning som du önskar. Det lämnar också proteser fräscha och bekväma. Köpa en protes renare som kommer att bleka dina proteser. Det är viktigt att köpa något som är specifikt för proteser. Om du använder ett blekmedel som inte är avsedda för tandproteser, kunde du etch ytan av dina proteser och orsaka skador på dem.