mynewspapers.net

Vad jag ska skriva på ett årsdagen kort till en man

Vad jag ska skriva på ett årsdagen kort till en man


Skriva ett årsdagen kort till din man kan vara skrämmande om du har köpt en tomt en. Skapa ett utkast till arbetet från innan du fyller i kortet så du kan hantverk en punkt i sex eller sju meningar. Oroa dig inte om vad du säger låter poetiska eller romantiskt nog--de enklaste känslorna är de som bär mest vikt.

Tacka honom för allt han gör

Din årsdag är det dags att tacka din man för allt han gör för dig och din familj. Specifikt, berätta för honom vad du uppskattar om honom, som, "Du har arbetat så hårt för att omforma vår dröm hem, och jag är så stolt över att berätta för alla om hur vacker du har gjort det ser ut," eller "du har varit min klippa i hela min fars sjukdom och jag aldrig kunde ha fått igenom det utan dig." Visa honom har du märkt en extra arbetsinsatsen att han är för dig eller vårda ditt äktenskap, speciellt om du fått utstå en grov plåster föregående år. Sade något som: "Tack för att hålla ert löfte om att spendera mer tid med mig," eller "Varje dag jag ser att du verkligen försöker lyssna och förstå mig" anger att du inte tar honom för givet.

Förklara varför du älskar honom

Peka ut varför du älskar din man och vad som gör honom speciell till dig. Prisa honom för hans talanger i köket, quirks i hans personlighet som du älskar, hur han sveper armarna runt du i en björnkram. Skriva "Jag älskar alltid den rolig textmeddelande du skickar mig vid lunchtid" erkänner att den lilla gest han gör betyder mycket för dig. Reflektera över din delade livet tillsammans ("du är den bästa partnern i brott jag någonsin kan begära!") och hur upphetsad du skulle bli hans hustru ("varje gång jag tänker på hur du föreslår jag får tårar i ögonen"). Förklara hur dina känslor för honom har fördjupats, såsom, "varje gång jag ser dig spela med vår son, jag älskar dig mer och mer."

Dela din upphetsning för framtiden

Uttrycka din lycka att han är mannen som du kommer att dela framtiden. Berätta för honom att den största anledningen till att du ser fram emot att köpa din nästa hus, starta ett nytt företag eller ta en drömsemester till Fiji är eftersom han blir din partner. "Medan jag värdesätter den tid vi två har tillsammans nu, jag är så upphetsad att när vårt jubileum rullar runt nästa år, får jag ringa dig"Pappa,"" är bra för väntande föräldrar. Eller, om det kommande året är där både av du tänker bli gravid, tala om för honom, "jag inte kan vänta med att starta vår familj i år. Jag hoppas vi kommer att ha flera njutbara månader att göra det hända."