mynewspapers.net

Vad jag ska skriva på en pensionering plack?

Vad jag ska skriva på en pensionering plack?


Fira någons pension är allmänt orsaka för fest och gåvor av gratulationer. Ofta, blir det någon form av företaget sponsrade evenemang, familjefest eller en kombination av båda. Plaketter för erkännande är ofta begåvade att pensionärens från företaget, medarbetare, familj eller vänner. Formuleringen om pensionering plack varierar beroende på vem som ger plack och deras förhållande med pensionärens.

Från företaget

Plack från företaget att fira pensionering av en uppskattad medarbetare är vanliga och ofta uppskattat. Allt från en grundläggande plakett till en som skildrar den visst jobb pensionärens gjorde för företaget. Plack bör alltid ange företagets namn, pensionärer namn, antalet anställningsår i företaget, tillsammans med den officiella pensionsålder dag. Plack bör påstå "Fram till," "I uppskattning av," "Tilldelas" eller "I erkännande av," sedan namn. Till exempel: "med tacksamhet till John J. Smith i 25 år av trogen tjänst till arbetstagarens företag (månad datum, år)." Andra fraser av uppskattning skulle kunna omfatta "för enastående flit," "för dedikerade tjänsten," "för trogen tjänst," "för tjänst som utförts" eller liknande villkor för erkännande. Vissa yrken, såsom poliser, brandmän, militärer eller lärare kan ha mer specifika fraser. Till exempel en polis kan få följande plack: "fram till biträdande John Smith i 30 år av hängiven tjänst till hemstad County Sheriff's Department och folket i hemstad County. Fram detta datum för månad, år."

Från medarbetare och vänner

Medarbetare och vänner kan välja för att köpa en platta ihop för pensionärens. Detta kan inkludera något elegant, rolig eller sentimental. Om till exempel pensionärens har skojade om att det är dags att "fiska", en platta som säger "Johnny har Gone fiske, månad datum, år" kan vara passande. En stora keramiska plattan kan ges som en plakett som företagsnamn, anställningsår för service och datum kan graveras. Då kan alla registrera sina egna namn med korta ord eller fraser från sitt hjärta. För någon som blev en vän, kan du gåva en sentimental minnestavla som säger, "Miss Smith, önskar dig en lycklig pensionstid. Som ett kapitel slutar--börjar en annan för dig. Njut av alla de saker du har sett fram emot." "Njuta av din gyllene åren", "vi kommer att sakna dig," "dina ansträngningar har berört oss alla" och "njuta av din pension, du har tjänat det" finns andra alternativ för en medarbetares pensionering plack. Lägga till deras namn, då pensioneras, år av sysselsättning och företagets namn.

Familj

För en familjemedlem som inleder resan av pension, kan du ha en plakett att låta honom veta du är stolt över sin prestation. Något som "Gratulationer och lyckönskningar" eller "Vi är alla så stolt över dig" skulle vara passande. Inspirerande citat, som "nyckeln till pension är att hitta glädjen i de små sakerna," av Susan Miller, är meningsfulla och innehåller ofta goda råd. Något humoristisk kan vara passande för en familjemedlem som alltid skämtar runt. Kanske en plakett som säger "problemet med pension är du aldrig få en ledig dag, enligt uppgift från Abe citroner". En annan plack idé vore lämpligt för hustrun till en nyligen pensionerad man, med ett citat av Ella Harris förklarade "en pensionerad man ofta en hustrus heltidsjobb.