mynewspapers.net

Vad jag ska skriva i ett bröllop kort när du inte kan delta

Vad jag ska skriva i ett bröllop kort när du inte kan delta


Om du får en inbjudan till ett bröllop, men inte kan närvara, kan du fortfarande skicka uttryck av lycka till bruden och brudgummen. R.S.V.P. i tid, din beklagar era gratulationer och föreslå att få tillsammans med paret efter bröllopet. Skriva från hjärtat och du kommer att lämna ett intryck av att bruden kommer att bära med henne på sin speciella dag.

Beklagar

När du vet att du kommer att kunna närvara vid ett bröllop, låt bruden vet så snart som möjligt. Uttrycka din uppriktiga ursäkt att du inte kan fira parets glädje. Använd ord som speglar din personlighet och hur mycket du önskar att du kunde närvara.

Bröllop gratulationer

Förutom din ånger, uttrycka din lycka för par med en kort, men hjärtliga gratulationer Observera. Tänk på vad du skulle säga i receptionen linje. Din anteckning och ett kort uttryck för glädje i linje bör ta ungefär samma belopp av tid. Inte forsa, men vara uppriktiga. Du kan citera ett par korta rader från en dikt eller skriva några rader som gör en personlig referens till bruden och brudgummen.

Lugn stund

Låt bruden vet du kommer att tänka om henne och brudgummen på bröllopsdagen. Inkludera en kort not som du planerar att ta en liten stund vid tiden för bröllopet att skicka en bön för parets fortsatt glädje.

Framtida datum

Även om du inte kan närvara vid bröllopet, inkludera ett förslag att träffas efter bröllopet. Skriv att du kommer att ringa efter bröllopet eller smekmånaden. Föreslå att paret till middag eller att få ihop att höra allt om bröllop och se videon.