mynewspapers.net

Vad jag ska skriva i en brudkläder dusch-kort

Vad jag ska skriva i en brudkläder dusch-kort


Möhippor har fått i år av vänner, familj och även medarbetare att hedra bruden. Duschen själv behöver inte vara slösaktig, men det är viktigt att ta itu med en brudkläder dusch kort med adekvat information. Skriv lämplig information i dusch kortet för att undvika missförstånd från de inbjudna att delta i duschen.

En "Catchy" fras

Skriv något roligt i det kort som kommer att sätta ett leende i ansiktet av alla som läser den. Exempelvis skriva "Kims bröllop är inte långt borta, så låt oss få henne redo för den stora dagen" En catchy fras eller två kan tvinga mottagaren att markera datumet hennes kalendern och förhoppningsvis deltar den brudkläder duschen.

Plats, datum och tid

Ta med lämplig information i brudkläder dusch kortet. Ange namnet på bruden, platsen för händelsen, datum och tid för duschen. Även namnen på värdarna och en eller e-postadress att svara med ett RSVP. Det är också en bra idé att be mottagaren att svara med ett visst datum.

Presenttips

Informera mottagarna av någon plats som brudparet kan registreras för gåva. Dyra Kina mönster eller bestick är inte en nödvändig dusch gåva, bara en tanke till dem som kanske vill överväga att köpa ett objekt på brudens önskelista. Även om gåvor inte är väntat, är det en bra idé att ta en liten token för bruden.

En intressant godbit

Som en sida noterar, skriva kort godbitar av information om bruden och brudgummen. Till exempel där paret träffade, deras första dagen, den plats där brudgummen föreslås, eller ens där paret kan smekmånad. Denna information kan ge en mottagare en idé om en personlig brud gåva.