mynewspapers.net

Vad hushållsprodukter kan jag använda för att rengöra min trädäck?

Vad hushållsprodukter kan jag använda för att rengöra min trädäck?


När det är dags att städa ditt hem trädäck, behöver du inte köpa ett dyrt kommersiella rengöringsmedel eller använda en giftiga renare att få jobbet gjort. Vanliga hushållsprodukter kan ta bort smuts och skräp från din däck lika snabbt som produkter avsedda för trädäck. Hushållsprodukter är också billiga och tillgängliga från olika handlare och online-butiker.

Tvätt-och rengöringsmedel

Regelbunden tvättning pulver, liksom tvätt diskmedel, kan tvätta dina däck lika effektivt som en kommersiell däck renare. Blanda tvättmedlet med lika delar varmt vatten och häll det på dina däck. Skrubba lösningen med en långskaftad borste och skölj sedan trall med vatten från en vattenslang. Tvätt-och rengöringsmedel fungerar på slutna och öppna trä.

Syre blekmedel städare

Syre rengöringsmedel innehåller en blekmedel komponent som kan bryta upp Baka ihop-på smuts och skräp på din prydnad. Städare också bort smuts från trä spindlar och tillbehör på din prydnad. Följ några rekommendationer på syre blekmedel renare är behållaren och blanda den renare med varmt vatten för att aktivera den. När du använder syre städare, arbeta i avsnitt för att hålla den renare lösningen torkar ut. Syre blekmedel städare arbete på oförseglade trä trall och tillbehör. Var försiktig när du använder renare på förseglade prydnad; testa i en dold plats för missfärgning.

Trinatriumfosfat

Trinatriumfosfat, även känd som TSP, är en hushåll och allmänna ändamål produkt på hårdvara och byggvaruhus som är också ett avfettningsmedel. TSK tar bort smuts och fett snabbt utan hassle av överdriven. Applicera cleaner i sektioner. Låt det stå i 20 minuter och skölj sedan din prydnad med en vattenslang till flytta den renare och skräp. Observera att tsk är en stark renare och du behöver gummihandskar, skyddsglasögon och en näsa mask. TSK fungerar på slutna och öppna trä.

Blekmedel

Bleach är en Hushållens produkt som fungerar på både slutna och öppna däck men tar också bort någon färg eller fläck på den prydnad. Var försiktig när du tillämpar blekmedel på din prydnad och späd kemiskt med varmt vatten för att minimera dess missfärgning attribut. Blekmedel faktiskt rent inte trä men lättar bara det. Använda kemikalien tillsammans med skålen tvätta eller tvättmedel som hjälp bryta ner skräp och rengöring din prydnad.

Mögel borttagning Tips

Om att ta bort mögel från ett trädäck gjorda av slutna trä, även känd som tryck behandlat trä, använda en tvål och vatten blandning för att bryta upp mögel. Låt träet torka helt innan du använder lösningen om den prydnad var nyligen våt. För oförseglade inplankning, Använd en syre blekmedel renare eller tvättmedel/blekmedel lösning för att bryta upp mögel. Skölj din prydnad grundligt med vatten från en vattenslang efter reningsprocessen är klar. Också, när du rengör din trä trall, omfatta alla gräs och landskapsarkitektur under och runt inplankning med plastfolie att hålla rengöringslösningar bort av lövverket.