mynewspapers.net

Vad hobbies har nio åringar?När barnen når ålder 9, bör de kunna avslöja sina intressen. Dessa intressen kan ofta förvandlas till hobby, om det fungerar på pussel, spela ett instrument, sport eller andra aktiviteter. Barn vid denna ålder visar större självständighet, att veta deras sympatier och antipatier, och kan ha en specifik grupp av vänner som gillar att göra samma saker. Barn i denna ålder är också intresserade av gruppaktiviteter.

Musikinstrument

En mängd olika musikinstrument kan enkelt förvandlas till en hobby för en 9-åring. Många grunderna av instrument kan dras med en lektion, men för fortsatt befordran, fler lektioner är nödvändiga. Barn vid denna ålder särskilt att njuta av musiklektioner som kan lära dem att spela de populära favoritbidragen. Gemensamma instrument som ofta blir hobbies inkluderar piano, gitarr, violin, flöjt, trummor och saxofon.

Dance

Vid 9 års ålder, barn har mer samordning och kroppen kontroll och kan vara intresserade av lärande om dans. Att införa dans som en hobby erbjuder barn en chans att utföra fysisk aktivitet som kan bidra till att stärka sin kropp muskel och tonen som uttrycka sig konstnärligt. Olika typer av danslektioner kan anses för en 9 år gammal, bland annat balett, hiphop, tap dancing och sällskapsdans.

Sport

Många sporter spelas utomhus och kan spelas upp i grupper. Barn njuta av att vara utomhus och vid denna ålder, de har gruppspel. Inför olika sport för barn att se vilka de njuta av bäst. Överväga sporter som fotboll, basket, handboll, fotboll, skridskoåkning eller hockey.

Hantverk

Ett intresse för hantverk kan ofta fortsätter att växa med ett barn även till vuxenlivet. Hantverk för barn i ålder 9 kan omfatta stickning, sömnad, pussel eller byggnad eller göra saker av Lego eller lera. Många hantverk kan också vara fokuseras kring ett särskilt tema eller tecken som barn gillar. Plats hantverk bildskärmen barn för att visa och påminna barnen i deras konstnärliga prestationer.