mynewspapers.net

Vad hantverk kan jag göra med Crystal ljus behållare?

Vad hantverk kan jag göra med Crystal ljus behållare?


Crystal Light och liknande pulver drink mixar komma i plaströr behållare perfekt för crafting---särskilt med barn. Med några grundläggande hantverk leveranser, kan du förvandla en samling av återvunnet Crystal Light behållare till attraktiva och användbara objekt att lysa upp ditt hem eller ge bort som gåvor.

Lyktor

En samling av flera Crystal Light containrar och vissa rumsdofter Votivljus kan raden ingången till ditt hem för en fest eller sammankomst eller lägga till atmosfär i en utomhusfest. Ta bort ytteretiketten av behållaren, lämnar bara vanlig plastflaska. Placera en rumsdofter ljus eller batteridrivna LED ljus i behållaren och placera lyktan på önskad plats. För att lägga till lite färg till glöd, découpage ett lager av färgat silkespapper över plasten. Använd aldrig öppen eld i Crystal Light behållare, som plast kommer att smälta och skapa giftiga ångor eller orsaka en brand.

Dekorativa behållare

Dekorera utsidan av Crystal Light plastbehållare att skapa en-av-en-slag dekorativa objekt för ditt hem. Skär bilder från tidningar, mönstrade papper, tryckt servetter eller mjukpapper, och Använd découpage medel för att täcka utsidan av behållaren. Om du har en stash av scrapbooking supplies, trimma en bit mönstrat papper att täcka behållaren och dekorera med band, klistermärken, silke blommor eller strass. Använda en samling band scraps och en limpistol för att Linda en mängd band runt behållaren för en texturerat behållare. När du har dekorerat behållarna, använda dem för att hålla pennor, hantverk leveranser och blommor. Om du har en stor stash av menyfliksområdet, stansa hål i behållaren, sätta spolar av menyfliksområdet i behållaren och dra ändarna av band genom hålen för en bekväm menyfliksområdet lagring behållare.

Musikinstrument

Barn allmänt älskar allt som gör ljud, och återvunnet Crystal Light behållare göra perfekt musikinstrument. Fyll behållaren plast med torkade bönor, okokt ris, rent akvariet grus eller andra små objekt som gör buller när skakas. Använda en epoxi lim eller varmt lim att säkra locket på behållaren, och låt din lilla en att dekorera utsidan med färg, mönstrade papper och andra hantverk utsmyckningar. Använda flera Crystal Light behållare för att göra en mängd olika shakers med olika innehåll, och låta barnen utforska olika ljud av behållarna.

Spargris

Hjälp ditt barn spara förändring för en regnig dag genom att göra en spargris från en tom Crystal Light behållare. Skär ett fack i locket med en kniv, och har dina barn måla behållaren rosa och lägga till en gris ansikte med slingrande ögon, samt bitar av konstruktion papper eller hantverk skum för öron och näsa. Vira en kort rosa chenille stam runt en blyertspenna och limma stammen att baksidan av behållaren för en svans.