mynewspapers.net

Vad händer med oidentifierade avlidna?

Vad händer med oidentifierade avlidna?


Lite uppmärksamhet ägnas åt vad som händer när någon dör och inte kan identifieras. Vanligtvis uppfylla dessa oidentifierbara organ deras död genom mord, olyckor, självmord eller andra oväntade sätt. Några familjer har möjlighet att identifiera offren, men på grund av finansiella svårigheter de är oförmögna att hävda organ, så att liket är kvar med andra oidentifierade avlidna. De enskilda staterna och län avgöra resultatet av oidentifierade kroppar hittade i deras områden.

Potter's fält

Potter's fält är de mest igenkänningsbara destinationerna för oidentifierade avlidna. De flesta stater behålla utsedda tomter för outtagna och oidentifierbara organ. Termen "potter's fältet" hänvisar till utnyttjas till att begrava de fattiga och okänd. Många stater genomföra en ceremoni för att begrava de döda för att erbjuda dem en viss respekt i döden. På grund av den senaste nedgången i ekonomin är många av de organ som hamnar i potter's fält där eftersom deras familjer inte har medel att begrava dem.

Medicinska skolor

Många stater, som Maryland och North Carolina, erbjuder outtagna eller oidentifierbara organ till lokala medicinska eller bårhus skolor. Skolorna använder kadavren för forskning och utbildning. Organ som innehåller balsamering vätska, som bevarar dem tills de behövs av studenter. Eleverna öva dissekera och lära sig anatomin genom att arbeta på organ. I vissa fall, när den utbildning och forskning är över, finns det en begravning för organ. Detta påminner eleverna att dessa organ är fortfarande människor med familjer.

Kremering

Vissa stater kremera de oidentifierade kvarstår i stället för att gräva ner dem. Kremering tenderar att vara mer kostnadseffektivt och tar mindre plats. Stater tar som North Carolina scatter askan i havet sedan hålla rutan av aska för mycket plats. Fler organ kvar outtagna och oidentifierade, blir kremering ett mer lönsamt alternativ att hantera många. Det är viktigt att notera att staten patolog kontor göra allt för att hitta familj eller vänner till avliden innan man beslutar om ett handlingssätt för kroppen.

Försvunna personer

Många länder inser att några oidentifierade kroppar kan vara "försvunna personer" som har familjer som aktivt söker efter dem. Därför vissa stater bevara information från oidentifierade avlidna före begravning eller kremering. Denna information omfattar DNA prover, dental records och bilder av några identifierande märken eller egenskaper. Denna information är ibland korsreferenser med den nationella databasen för saknade personer att se om det finns några matcher. Informationen är endast tillgänglig för brottsbekämpning, även om det finns vissa stater som nu undersöker offentliggöra webbplats för att hjälpa familjer saknade anhöriga.