mynewspapers.net

Vad göra med höga glasburkar

Vad göra med höga glasburkar


Dessa glasburkar som har hopat i ditt kök är också användbara för att kasta ut eller ens återvinna. Även om glasburkar har använts för konservering ändamål i generationer, kan de hålla många andra roller i köket och hemmet i allmänhet. Förutom lagring av husgeråd, kan höga glasburkar fungera som hörnstenarna, ljusstakar, Tvålautomater och ramar.

Säsongsbetonade CenterpiecesFörvandla din glasburkar till dekorativa säsongsbetonade hörnstenarna genom att fylla dem med färgstarka objekt finns i överflöd i ditt hem och trädgård. Om citroner och limefrukter är i säsong, Fyll din höga krukor med dessa färgglada citrusfrukter. Om det är hösten, Fyll dem med kottar. Om du tillbringar din sommarmånaderna av havet, hälla sand i botten av burken och placera snäckskal på toppen.

Glas burk ljusstakar

Göra en dekorativ lanternin från en lång glasburk. Skär en bit tråd som är minst dubbelt så lång som omkretsen på din burk och Böj den sista tum eller så i varje ände av kabeln. När du håller ner kabeln slutar på endera sidan av burken, böja tråd i en halvcirkel som valv över mynningen av burken. Linda en bit garn eller garn runt Burkens hals flera gånger, att placera den inuti vände upp ändarna av kabeln; Detta fäster tråden till burken. Säkra garn och tråd genom beläggning med ett découpage lim. Placera ett te ljus ljus inuti burken. Dessa burkar är dekorativa endast och bör inte hängas.

Glas tvålpump

Vad göra med höga glasburkar


Glasburkar med lock kan omvandlas till Tvålautomater. Efter borra ett hål i centrum av Burkens lock, limma en gummibrickan till toppen av hålet och en andra gummibrickan på nedre sidan av hålet. Ta isär en plast tvålpump pump från en tom tvål flaska och sätt tillbaka det på vardera sidan av brickorna. Häll flytande tvål i burken och sätt på locket tillbaka.

Andra användningsområden

Vad göra med höga glasburkar


Glasburkar kan fungera på olika sätt utan ändringar eller utsmyckningar. Glasburkar med lock är bra för förvaring av diverse livsmedel och hushållsartiklar. Använda dem i ditt kök att hålla lös te och kryddor, eller i ditt badrum för bomull spets kompresser, badsalt och bomullstussar. Wide mouthed glasburkar kan också användas som dricksglas. Se till att rengöra burkarna ordentligt och ta bort alla etiketter. Höga krukor fungerar bra som vattenglas medan gelé burkar göra fina vinglas. Glasburkar kan också användas som fotografi ramar. Någon klar glasburk som kan sitta upp och ner fungerar. Välj ett foto som är samma höjd eller kortare än din burk. Infoga fotografiet i burk, bild-side out och vänd burken upp och ner.