mynewspapers.net

Vad göra för dubbla blekt & ljus Orange hår

Vad göra för dubbla blekt & ljus Orange hår


Blekning är gjort för att lyfta eller ta bort de yttre skikten av hårfärg. Även om blekning är ett effektivt sätt att förändra och eller ta bort hårfärg, kan processer som dubbel blekning orsaka skada, vilket resulterar i en främmande nyans av orange.

Demi-Permanent hårfärg

Demi-permanent färg är effektivt i säkert färga hår skadas av dubbel blekning. Det genomsyrar också naturliga glans som är slut efter blekning. Eftersom demi-permanent hårfärg är fri från ammoniak, kan det användas omedelbart efter dubbla blekningsprocessen utan att göra några ytterligare skador på håret.

Toners

Toner som används för att neutralisera mässings toner i håret färger. När håret är blekt är slutresultatet ofta mässings och inkonsekvent. Toners mellow oönskade nyanser som mässings blondiner och apelsiner. Violet-baserade toners tonar ut mässings och ljus orange toner.

Skimrande ljus schampo och balsam

Skimrande ljus schampo och balsam tona ner oönskade mässings hår färger samtidigt förbättra resiliency. Skimrande ljus innehåller en violett bas att motverka mässings toner utan att lämna byggs upp på håret. Balsamet innehåller mjukgörare till djupa tillstånd och återfukta alltför bearbetade hår.