mynewspapers.net

Vad göra för cigarett hål i dina bilsäten?

Vad göra för cigarett hål i dina bilsäten?


Cigarett hål i bilbarnstolar kan vara frustrerande. Vissa hål är märkbar direkt, medan andra kan vara för liten för att synas. Problemet med ett hål i en bilbarnstol är tyget kan sprida öppen mer över tid om inget görs om hålet. Problemet kan bli värre i bilbarnstolar på grund av konstant slitage över tiden.

Sy det stängt själv

En metod som kan arbeta för att hålla hålet sprids mer öppen är helt enkelt att sy hålet stängt. Detta kommer definitivt bli enklare om bilbarnstolen inte är läder, men metoden fungerar på samma sätt på alla material. Börja med att hitta tråd som matchar seat interiören, och skär lämplig mängd behövs. Hitta en vanlig synål. Ju tunnare nålen, desto bättre, om inte sy genom läder. Läder är ett hårdare material, och en tjockare nål kan krävas. Placera tråden genom nålen öppningen och binda det i en knut. Ta en nål och tråd, och börja looping det från en sida av hålet till den andra, tills hålet är helt sydd. Nålen kan inte gå igenom materialet enkelt, så Använd kraft. En gång sytt, binda den senaste strand flera gånger för att säkra hålet. Beroende på storleken på hålet, bör inte sy ta alltför lång tid.

Köpa ett Kit

Ett kit kanske inte det billigaste sättet att gå, men det är en annan metod för att försöka täcka ett cigarett hål själv. Detta kan vara vägen att gå om brännskadan är inte för stor. Många olika kit finns att välja mellan. Här är vad ska titta efter när man köper en gör det själv kit; trasa bond fläck fyllning, flaska lockdown bo självhäftande och pall kniv. De flesta kit kommer att innehålla "skapa din utskrift" pennor om stolen har en utskrift. Stegvisa instruktioner ingår i satsen. Kit kan köpas i de flesta auto butiker eller på nätet.

Auto klädsel Shop

Det mest dyra men säkraste sättet att reparera hålet är genom att ta fordonet till en auto klädsel shop. De flesta professionella butiker skär faktiskt brännskadan av klädseln. Det resterande tyget av sätet är sedan sträckte sig över hålet och sys upp. Denna metod kan vara nödvändigt om hålet är för stort eller om tidigare försök att täcka hålet misslyckades. En snussats metod liknar proceduren kan göras hemma, men goda resultat är inte garanteras. Ta en rätskiva rakhyvel och skrapa några av klädseln från ett osedda område stor nog att täcka hålet. Tillämpa Elmers lim till tyget, rulla till en boll och placera i hålet.