mynewspapers.net

Vad gör jag om en Robin överger Her Nest

Vad gör jag om en Robin överger Her Nest


Den amerikanska Robin, Turdus migratorius, är en mer närbesläktade med trasten än en rödhake. Det har fått sitt namn från dess orange fjäderdräkt på sina bröst, som liknar den röda färgämnen av Europeiska robins. De finns över hela Nordamerika, men tenderar att odla vidare norrut i Kanada och norra och centrala påstår av Amerika. Om du hittar en övergiven robin boet, finns det ett antal alternativ tillgängliga för dig.

Identifiering

En rödhake boet är vanligen mellan 1 och 5 meter från marken i tät borste eller i träd med tjocka blad. Den är gjord av gräs kvistar och annat material. Utsidan är insmorda med lera och gräs och blad kan användas till klär insidan.

Övergiven

Det är inte ovanligt att finna gamla robin Bon som inte övergiven, men utrymd. För varje parti av ägg, kommer att den kvinnliga robin bygga ett nytt bygga bo. Flesta fåglar bygga starka skyddade Bon så de kan pågå långt efter att äggen kläckts. Om ett bo hittas utan ägg eller ungar i det, lämna den ensam. Andra skäl varför en boet överges med ägg eller ungar är att äggen kan vara unfertilised, ett rovdjur har setts i området eller robin inte kan hitta boet eftersom trädet raderna har störts.

Ägg

Ett bo som innehåller ägg är mer problematiskt. Om boet är i ett träd, är det osannolikt en som det har övergetts. Om ett bo har fallit från ett träd, mamma kanske inte kan hitta den och äggen kan inte ha överlevt fallet. Om ett bo har ägg i den, och möjligen har övergivits, Observera boet i flera timmar för att säkerställa att ingen robin returnerar. Efter detta noggrant ta bort boet och ta den till ett fågelreservat eller veterinär för vård. Om ett bo med ägg har fallit från ett träd, ta den direkt till ett fågelreservat eller veterinär för att ta reda på om äggen har överlevt. Värma boet under transporten genom att Linda den i en handduk, filt eller jacka.

Ungar

Om ett bo i ett träd med ungar, bör en liknande observationsperiod användas att säkerställa att det faktiskt är övergiven. Om ett bo med ungar finns på marken, är det osannolikt mor robin kommer att kunna hitta boet igen. Är det möjligt att höja robin ungar med hjälp av en fågel chick mjölk formel och en pipett. Kycklingar kräver regelbunden utfodring i början och de tog upp detta sätt har en liten chans att överleva i vilt. Som med ägg, är det bäst att ta ungar till ett fågelreservat eller veterinär för god vård. Enligt den flyttande fågel fördraget Act är det olagligt att hand höja en övergivna fågel utan övervakning från en expert.

Mänsklig kontakt

Om det finns en möjlighet en boet inte har övergivits, rör inte det. Skador på området orsakas av människor kommer att göra en rödhake överge boet, även om det finns befruktade ägg eller ungar i den, eller locka rovdjur.