mynewspapers.net

Vad gör ett dopp i en choklad fontän?

Vad gör ett dopp i en choklad fontän?


Choklad fontäner är ofta raseri av en stor fest eller funktion. De är en magnet för folkmassorna letar lite dekadent och underhållande kul. Det enkla svaret på vad att doppa i en choklad fontän är--nästan vad som helst. Det finns ett oändligt antal mat idéer som är väl lämpade att ta choklad steget.

Frukt

Hugga frukter i bita storlek tärningar och spjut med bambuskott. Äpplen, apelsiner, päron, vattenmelon, cantaloupemelon, Honungsmelon, mango, ananas och kiwi är bara några frukter som smakar saftiga med en beläggning av choklad. Använda hela urkärnade körsbär, vindruvor och jordgubbar, också.

Nötter

Lite mer svårt att spett, nötter ändå är ett naturligt komplement till choklad. Överväga större sorter som Brasilien nötter, nötter grupperade med kola eller jordnötssmör sprött. Kilar av färsk kokosnöt går också bra med en choklad dopp.

Frisk trakteringen

Pumpa upp volymen på dessa trail mix, granola och frukost barer genom att ge dem ett bad i choklad. Rice Krispies behandlar är också bra för fontäner.

Och kakor

Cookies, kakor, brownies och munkar lämpar sig väl för ett dopp i en choklad fontän. Välj fasta kakor och hårda kakor att undvika smulor och välja ringdiagram helheter för deras perfekt storlek.

Ice Cream

Glass smörgåsar och karameller kan göra ett snabbt dopp i Chocolaty godhet. Med hjälp av en slev får doppa processen mindre rörigt, men.