mynewspapers.net

Vad gör en inteckning avtala ett bindande kontrakt?

Vad gör en inteckning avtala ett bindande kontrakt?


Ett lån säkrade genom fastigheter kallas ett bolån eller inteckning kontrakt. Real estate låntagare underteckna en anteckning som är låntagarens löfte att återbetala lånet och inteckning, som binder anmärkning till egenskapen ämne.

Anteckningen

Vad gör en inteckning avtala ett bindande kontrakt?


Dokumentet som gör en inteckning ett bindande kontrakt är den faktura som åtföljer inteckning. Noteringen är ett löfte att betala och som är verkställbar i en domstol. Anteckningen och inteckning kontraktet undertecknas av borrower(s) på lån stängning. Ett lån säkrade genom fastigheter kallas ett bolån eller inteckning kontrakt. Real estate låntagare underteckna en anteckning som är låntagarens löfte att återbetala lånet och inteckning, som binder anmärkning till egenskapen ämne.

Inteckning kontraktEn inteckning kontraktet innehåller en juridisk beskrivning av egenskapen som bestäms av en undersökning. Den rättsliga beskrivningen anger egenskapen att vara intecknad. I stads- och förortstrafik områden, egendom är platted och varje parti får en unik identifiering. Till exempel den rättsliga beskrivningen kommer läsa: hel 23, kvarter 17, plat bok 1234. I landsbygdsområden där egendom inte är vanligtvis platted, kommer den rättsliga beskrivningen vanligtvis använda landmärken på egenskapen för att identifiera gränserna.

Inteckning kontrakt inspelningEfter alla parterna underteckna inteckning utgående dokument, skickas inteckning för inspelning. I de flesta kommuner, län tingshus poster inteckningar genom att göra en kopia av inteckning och tilldela inteckning en bok och sidnummer. Kopian lämnas in domstolsbyggnaden i sin bokföring och originalet återlämnas till långivaren med bok och sida nummer anges på inteckning. Om det ursprungliga dokumentet är förlorad, kan en kopia erhållas från inspelningen domstolsbyggnaden.

Titel försäkring

Registrering av inteckning åtföljs av titeln företaget utfärda en titel politik som anger egenskapen att vara belastade inte ägs av någon annan och är fria från anspråk mot fastigheten. Detta skyddar långivaren och låntagaren mot framtida anspråk på fastigheten.

Inteckning kontrakt och notera

Vad gör en inteckning avtala ett bindande kontrakt?


Anteckningen, inteckning kontraktet och försäkringen avdelning se till att långivaren vid standard på återbetalning av lånet, kommer att kunna utestänga på fastigheten.