mynewspapers.net

Vad gör en bra våffeljärn?

Vad gör en bra våffeljärn?


En anständig våffeljärn bör utarbeta en våffla som är helt kokt och fluffig, men inte överdrivna. Förutom att skapa läckra våfflor, bör det vara lätt att använda, ren och lagra.

Enkel att använda

Att göra en våffla bör inte vara rocket science. En bra våffeljärn kommer att erbjuda exakt, men ändå enkel kontroll. Många våffla entusiaster föredrar maskiner som är utformade för att rotera för även matlagning på båda sidor.

Lätt sanering

Eftersom våffla älskare kommer att göra majoriteten av sin matlagning på morgonen, är det bäst att välja ett våffeljärn som är lätt att rengöra. Se upp med intrikata delar och prylar som kan bli smutsiga under våffla arbetet.

Ljuddesign

Se till att välja ett våffeljärn från en tillverkare med ett rykte för kvalitetsprodukter. Waring, är VillaWare, KitchenAid, Cuisinart och Krups alla välkända märken med fast track records, enligt Galt teknik.

Ett rimligt pris

Det finns ingen anledning att betala genom dyrt för en anständig våffeljärn--om vissa tillverkare sälja maskiner för mer än £130 en bit, mest också erbjudande lika ljud modeller för mellan £32 och £58. Jämför alltid priser innan du köper, och glöm inte att leta efter nedsatta erbjudanden online.