mynewspapers.net

Vad gör DNS fel 807101102 medelvärdet på PS3?

Vad gör DNS fel 807101102 medelvärdet på PS3?


Enda som är mer irriterande än att få ett fel medan använder din spelkonsol är att få ett fel medan du använder din spelkonsol och har ingen aning om vad det innebär eller hur till sätta fast den. Oroa dig inte om ett DNS-fel 807101102 slår din PlayStation 3, eftersom det är en enkel sak och inte stava vissa undergång.

Vad felet innebär

Ett DNS-fel 807101102 innebär att PlayStation 3 har slutat att kunna kommunicera med din Internet-anslutning och tillskriva det ett fel i din DNS. DNS står för "Domän namn System" och är i huvudsak verktyget datorn använder för att kommunicera med din Internet-leverantör online innehåll ska visas på dina olika enheter.

Vad som orsakar felet

Det är oklart vad som specifikt orsakar detta fel. Det är sannolikt en sarkasm med PlayStation 3 firmware och dess växelverkan med specifika routern eller Internet-anslutning. Det finns ingen riktig väg att förutsäga dess förekomst eller att utlösa det avsiktligt.

Hur man fixar det

Du måste manuellt ange DNS-domäner, standard gateway och subnet mask från datorn in i nätverksinställningarna på din PS3. Du måste också tilldela en statisk IP till PS3 i dessa manuella inställningar. IP-adresser tilldelade till dina olika enheter tenderar att ändra som routrar återställs och enheter tas av och på nätet. Tilldela en statisk IP kommer att garantera en stabil anslutning till din router och undvika framtida DNS-fel.