mynewspapers.net

Vad för slags spindel är brun med en gul rand dess mitten?

Vad för slags spindel är brun med en gul rand dess mitten?


Flera spindlar gemensamma för Nordamerika är brun med en gul rand ner deras mitten. Orb weavers, västra svart och brun änka spindlar, som tratt weavers alla har varianter av gula ränder längs deras baksida. Allt från giftiga till ofarliga, är dessa läskiga, crawly randig spindeldjur lätta att identifiera, som kan hjälpa dig att undvika eventuella hälsorisker medan trädgårdsarbete och underhåll av ditt hem.

Orb vävare

Ett gemensamt utbud av korsspindel, det finns mer än 3500 olika typer av orb vävare, varav de flesta har ljusa ränder och gula markeringar. Denna spindel väver i stora, klassiska spindelnät du ser i många illustrationer och används som rekvisita i filmer. Orb weavers snurra sina vackra, radiella spiraler av silke högt upp i trädgårdar och fält att fånga insekter. Spindlar har ett brett sortiment och finns nästan hela världen. Orb weavers är inte farliga för människor.

Västerländska Black Widow hane

Den manliga västra svarta änkan har en gul remsa på dess rygg. Denna giftig spindel är inte aggressiv och biter sällan människor. Du är inte sannolikt att komma i kontakt med manliga änkor, som de vill håla i mörka, ostörda områden. Hanarna är mycket mindre än honor och har mindre huggtänder, som kanske inte ens kan tränga igenom huden. Fortfarande, för att skydda dig från dem, bära handskar och lång ärm när arbetar nära stora buskar och djur hål. Västra änkans spänner är från Kanada i södra Mexiko och är dominerande i Colorado, Alberta och Saskatchewan.

Brun änka

Brun färg, denna lilla nervgift-förpackning arachnid bär en klassisk timglasform som är gul-orange till färgen och är ofta misstas för en rand. Den genomsnittliga kvinnliga kroppen är ungefär en halv tum lång, exklusive ben span; i lekmannaspråk är det enorm som spindlar gå. Enligt University of California Statewide integrerat Pest Program finns det endast ett dokumenterat fall i Amerika där bettet offer var in på sjukhus med allvarligare symtom än en svarta änkan bita. Hela världen i intervallet och mestadels finns i tropiska klimat, är brun änka bosatt till amerikanska stater som Florida, Kalifornien, Alabama, Mississippi, Georgien, South Carolina och Texas. När du arbetar runt huset, håll utkik för brun änkor i leaf pålar eller mörka hörnen av bodar, garage, crawl utrymmen och källare. Troligtvis hittar dem hängande inverterad med lite vit, taggiga bollformade ägg säckar.

Tratt vävare

Tratt weaver spindlar är ofta misstas för den brun enstöring, en mycket giftig spindel. Mörkbrun färg och bära gul-tan ränder på ryggen, tratt weavers är inte skadliga eller aggressiv. De bygga brukar sina webbplatser i gräset men de finns också ofta i hemmen. Dessa spindlar härleda namnet från tratt-liknande webben de bygga som ser ut nästan som en liten håla. Denna arachnid spänner över hela Kanada och USA. Hålla en titt för tratt vävare när trädgårdsskötsel runt buskar och högt gräs.