mynewspapers.net

Vad färg höjdpunkter ska jag få med kola färgade hår?För en person med kola färgade hår, måste färgen på höjdpunkter vara ljusare nyans än din ursprungliga hårfärg. Välj en ljus blond eller vit blond färg för en ljus och djärv look. För att ta ditt hår från dess karamell färg till en av dessa nyanser, kommer håret att kemiskt lättade snarare än färgade.

Skjuta för subtilitet

För en mer naturlig look, välja en mer dämpad färg av blond. Möjliga nyanser är mörkblond eller guld. En vanlig tumregel är att välja en färg som är två till tre nyanser ljusare än din naturliga hårfärg, i detta fall karamell. Dessa typ av höjdpunkter uppnås genom att färga håret och inte tillämpa en kemisk blekning.

Nedersta raden

Medan höjdpunkter av design inte alltid ser naturliga, säger kändis kolorist Beth Minardi att vad ser moderna nu är höjdpunkter som är mjuka, subtila och med mindre kontrast. "Hög kontrast höjdpunkter är slags ut just nu, säger hon. Välja en mjukare färg pall av guld och mörka blondiner lysa kola färgade håret utan att titta alltför granna.