mynewspapers.net

Vad du ska köpa en Man för sin 60-årsdag

Vad du ska köpa en Man för sin 60-årsdag


Många amerikaner pensionera sina tidiga 60-talet, så när en man blir 60 han går in i vad som kan vara de största tio åren av sitt liv. Av denna födelsedag har en man alla banden och brevpressar han behöver, så gåvor bör hjälpa honom njuta av upplevelser i stället. Människor som går in i ett nytt decennium kan känna känslig om deras ålder, så hoppa över skämtsam gåvor att påpeka hur gammal han är och hjälpa honom att känna sig ung istället.

Hobby redskap

Oavsett om han är redan pensionerad eller planerar att gå i pension snart, kommer han att ha gott om tid att ägna åt sin favorit hobbies. Ersätta en del av hans slitna eller föråldrade redskap med nya objekt. Köp ett nytt fiskespö, trädgårdsskötsel verktyg eller kikare som han kan använda för fågelskådning. Om inte du är bekant med den utrustning som kräver att hans favorithobby, köpa honom ett store presentkort så han kan plocka ut den exakta borr av sina drömmar.

Resor

Sin 60-årsdag är en perfekt tid för honom att ta en resa. Han är fortfarande aktiv nog att resa lätt och han kanske inte vill spendera pengar på en resa när han går i pension och är på en stram budget. Boka honom ett rum på en lokal bed and breakfast eller samla dina pengar med andra vänner och familj för att köpa honom en veckolång kryssning. Om din budget inte tillåter sådan stor gåva, köpa honom en ny resväska eller bagagebrickor så att när han får resa, han kan göra det med stil.

Aktiva presenter

När han blir äldre, hjälper att hålla i form honom hålla sig friska och glada längre. Om han inte är i friska form redan, sätta ihop en gåva korg fylld med en ny flaska, kör strumpor, armbindel för sin MP3-spelare och en kokbok fylld med hälsosamma recept. Om han är redan en aktiv kille, köpa honom ett nytt tennisracket eller ett medlemskap till ett lokalt gym så han kan fortsätta att hålla formen.

Ny erfarenhet

Nu när hans barn har vuxit upp och han har nästan gjort arbetar heltid, kan han ha mer fritid på sina händer än han vet vad jag ska göra med. Hjälpa honom att fylla sin tid och utöka sitt sinne genom att hjälpa honom lära en ny färdighet eller hobby. Till exempel, om han har alltid älskat konst, köpa honom ett paket med målning klasser på lokal community college. Om du är på en mindre budget, köpa honom instruktions böcker eller DVD-skivor som kommer att hjälpa honom att lära sig ett nytt språk.