mynewspapers.net

Vad dammsugare är bra för trägolv?

Vad dammsugare är bra för trägolv?


Utan regelbunden rengöring, kan trägolv bli rörigt med smuts, damm och annat skräp, förlorar sitt naturliga, varma överklagande. Lyckligtvis finns det dammsugare som kan hjälpa. De som tror dammsugare som strikt mattrengöring maskiner kommer att bli glad för att veta flera modeller är väl lämpad för rengöring av träytor.

Miele Neptune

Enligt webbplatsen vakuum guiden är Miele S4212 Neptune kapseln dammsugaren en av de bästa vakuum modellerna på marknaden för rengöring trägolv. Det har en elektrostatisk, mångbottnad filter bestående av sammanvävda polymer fibrer, en kraftfull 1200 watt motor för överlägsen sug och en sex-växlad motorstyrning för varierande hur mycket ström du behöver. Om du hittar "tunga" saker som grus på golvet trä, du kan använda på full effekt och medan för lättare rengöring, som suger upp damm, kan du använda en lägre inställning. Neptune har också hjul som vridas en full 360 grader, vilket gör det lätt att kontrollera.

Eureka

På runt £52 (från och med 2010) är Eureka 3670 mäktiga Mite kanister vakuum en av de mest prisvärda dammsugare för rengöring trägolv, samt en av bästa. Som Galt Tech noterar, är dammsuga utmärkt på att suga smuts och damm av trägolv, medan fortfarande kraftfull nog att rengöra tunga ull mattor. Standard funktioner är en 9-amp motor, bifogad fil verktyg för damning och nå skrevor och en automatisk avstängning mekanism för att förhindra överhettning.

Dirt Devil Breeze

Som Eureka 3670 är Dirt Devil Breeze ett billigt trägolv vakuum alternativ, kostar ca £55, från och med 2010. Vinden är en påslösa dammsugare, vilket innebär att du kommer aldrig behöva köpa nya väskor. Enligt vakuum guiden har vinden en transparent smuts-samling kopp istället som du tömma ut och sätta tillbaka efter varje användning. Vakuum har också en 12-amp motor, ett HEPA (högeffektiv partiklar luft) filtreringssystem för att ta bort allergener, en 360 graders svängbara framhjul och bilagor för att nå skrevor.

Panasonic OptiFlow

Dammsugare rådgivare webbplats anteckningar, Panasonic MC-CG885 OptiFlow funktioner en 12-amp motor, och har fyra justerbara höjdinställningar för övergången från en typ av golvytan till en annan. Rengöring har vakuumet en bekväm fotpedal som möjliggör en övergång från mattan borstar ner eller "på" (för rengöring av mattor och mattor) att ha dem upp eller "off" för rengöring av trägolv. Liksom Dirt Devil vinden, OptiFlow använder en HEPA filtreringssystem, har en bifogad fil för att nå skrevor och kan pivotera på 360 grader.