mynewspapers.net

Vad buggar äta Björk löv?

Vad buggar äta Björk löv?


Flera arter av insekter föda Björklöv under våren månader varje år. De skador dessa insekter kan orsaka spänner från små estetiska browning eller gulnande blad till allvarliga angrepp av blad och bark. Villaägare kan behandla flesta av dessa skadedjur med insekticider och hand avlägsnande av larver eller insekter.

Brons Björk tillväxtborr

Brons Björk borer är en typ av flatheaded tillväxtborr som äter Björk lämnar i sin vuxen form. Enligt Maryland Cooperative Extension visas skador från början som gulfärgning eller släppa av bladen från toppen av trädet i slutet av sommaren. Pågår, kunde en infestation av nästa vår vara med fullvuxen provtagare livnär sig på bladen på de nedre grenarna. Förekomsten av brons Björk provtagare betyder oftast trädets bark och kärnveden är angripen borer larver.

Spott buggar

Spott buggar, så kallad eftersom insekten täcker sig med ett skyddande lager av spott, livnär sig på saven av Björklöv. Förekomsten av dessa buggar utgör lika betydande hot mot trädet som gör provtagare, även om skadan en spott bugg kan göra är fula. Drabbade blad kommer brunt eller gulnar, kan släppa från trädet i patchar och allmänt visas missbildade på grund av de bita mönster av insekten.

Mörk Björk bladstekel

Larver av mörk Björk bladstekel föda Björklöv. Fullvuxen larver kan likna till larver och är gul-grön med svarta prickar längs deras sidor. Tillägget Maryland samarbete avser larverna som "sällskaplig" och konstaterar att de insekter att allmänt foder i grupper, med kanterna på bladen uppslukas först. Unga träd är i störst risk för en infestation av mörk Björk bladstekel larver och kan bli defoliated om de lämnas obehandlade.

Bladlöss

Bladlöss är en form av skadedjur insekt som svärma över träd som Björk och sluka sina blad. Du kan hitta dessa insekter på undersidan av träd lämnar livnär sig på sap på ett sätt som liknar spott buggar. Bladen som äts av bladlöss kommer twist, gul eller brun med tiden. Angrepp av dessa fel uppstår oftast i vårmånader, när löv bara spirande.