mynewspapers.net

Vad bör en faster till bruden bära?

Vad bör en faster till bruden bära?


När du förbereder för bröllopsdagen, många av de viktigaste spelare måste bära särskilda ser ut. Det finns dock inget enda typ av klädsel som bärs av brudens moster. Hon har därför friheten att välja hennes klädsel lokaler av klädseln. Genom att fråga dig själv vad bruden skulle ha om hon var gäst på samma typ av bröllop, är du säker på att hitta en lämplig klänning som passar dagen perfekt.

Färg

Om bruden har angett att hon vill att hennes gäster till don en viss färg, respektera hennes önskningar. Om emellertid det ingenting nämns, välja din klädsel som du tycker passar. Vissa nyanser att undvika inkluderar vit och ivory. Svart, bör också undvikas om inte bröllopsfesten är en formell eller semi-formella affären. Om du vill samordna med bröllopet tema färger, leta efter en klänning med inslag av den huvudsakliga färgen, som bära samma nyans som tärnorna inte rekommenderas.

Casual klänning

Casual bröllop, såsom utomhus och beachside frågor kräver väldigt lite i vägen för formell klädsel. Faster till bruden på ett formellt bröllop får bära en sundress eller även en kjol och top. Även jeans inte är acceptabelt, är dressat byxor också tillåtna. Om inbjudan begär dock gästerna bära "Dressy Casual", Välj en cocktail klänning eller en dressy kjol och top.

Semi-formella klädsel

Kort eller knälång klänningar är den mest lämpliga för ett semi-formella bröllop, som allt annat längre börjar att titta alltför formell. Det är dock viktigt att valda klänningen inte vara alltför avslöjande. Till exempel, kan en lämplig klänning antingen vara kort eller Axelbandslös, inte båda. Leta efter formella skor och glittrande tillbehör för att göra din outfit skina. Slutligen bär mörka färger som vinrött, grå och svart för en kvällsmottagning.

Formella bröllop klädsel

För ett formellt bröllop och mottagning, väljer du en lång klänning, till exempel en te längd eller golv-längd klänning. Se till att du uppfyller kraven i den platsen formalitet nivå, oavsett om det är vit eller svart slips. Pärlstav klänningar och med paljetter överlägg finns alternativ för en formell affär, glamour inte är tillval på sådana händelser. Klänningen du väljer bör dock aldrig finare än brudens, så det inte är artigt att dra uppmärksamhet från henne.