mynewspapers.net

Vad betyder siffrorna på en Leg pressmaskin?En leg pressmaskin arbetar musklerna i både Vader och lår. Sitter med benen böjda i knäna, tryck på vikten framåt tills benen har utvidgats, och sedan tillbaka dem till böjda utgångsläget att slutföra en repetition.

Vikt Stack

Olika typer av Benpress är på marknaden. Vissa använder vikt stackar att lägga till vikter, medan andra använder plattor. De leg press maskiner som använder vikt stackar har plattor som är staplade på varandra. Varje platta är markerad för den vikt som den representerar. Eftersom vuxna manliga och kvinnliga nybörjare kan allmänt ben tryck 22,7 till 45,4 kg. de första vikt plattorna kan vara 11,3 kg. med följande plattor 4,54 kg. varje. Siffrorna läggs samman. Till exempel om de två första plattorna är 11,3 kg., den första plattan läser 11,3 kg. och den andra 22,7 kg.

Gratis viktminskning tallrikar

Andra ben press maskiner instruera dig att placera fri vikt plattor på varje sida av maskinen för att ange din vikt. Gratis viktminskning plattor i allmänhet kommer i 2,5, 5, 10, 25, 35 och 45 lbs., respektive. Dessa siffror kommer att märkas tydligt på varje tallrik. Kom ihåg att du lägger vikt på vardera sidan av maskinen för balans. Så om du vill trycka på 45,4 kg., skulle du sätta en 45- och en 5-pound platta på varje sida.

Tryck på plattform

Tryck på plattformen är den plats där du sätter dina fötter att slutföra övningen. Det kan eller inte kan vara tal, t ex 1, 2, 3, 4, 5 osv... på sidan av tryckplåt som anger inställningen platsen. Ställa en kommer att placera tryck plattan närmast dig, medan ett högre nummer kommer att placera den längre bort. En lämplig inställning har benen minskade och böjda nära bröstet.