mynewspapers.net

Vad betyder "betalningen gått ut" i PayPal?

Vad betyder "betalningen gått ut" i PayPal?


PayPal håller reda på dina betalningar via fältet "betalningsstatus". Om du ser en ställning där du är obekant med, till exempel "Expired", kan du hänvisa till ordlistan PayPal ger för att avgöra vad status innebär. När en betalning är listad som "Expired", betyder det transaktionen betalningen var för har gått ut.

Betalning Status läge

När du är inloggad på PayPal, kan du Visa status för din betalning under rubriken "betalningsstatus" i tabellen. Varje betalning post i tabellen innehåller datum, typ, belopp, namn och status. Status är till höger om namnet. Du kan också visa den genom att klicka på "Detaljer" för att visa mer information om transaktionen.

Ordlista

För att förstå vad varje status innebär, ger PayPal en länk till en "betalning Status ordlista." Visa ordlistan, logga in på PayPal och Visa din historia. På den övre högra sidan av tabellen är en länk som säger "Betalning status ordlista." Klicka här och bläddra igenom pop-up forskning status. Om din status läser som "Expired", visas ordlistan detta som på grund av en utgångna transaktion.

Därför löpt ut?

Om du ser "Expired" som betalningsstatus, kan detta innebära den ordning du har placerat inte har gått igenom. Vid något tillfälle, transaktionen har löpt ut under processen och beställningen och betalningen slutfördes inte. Detta kan inträffa om säljaren sätta en tillfällig håll eller tillstånd för att ta deras pengar vid ett senare tillfälle, och sedan avslutades aldrig pengar hämtning.

Remedy

Kontakta säljaren för att avgöra hur att rätta till situationen och slutföra ditt köp. Var noga med att låta säljaren vet din PayPal betalningsstatus läser som "Expired" och informera dem om du vill avsluta eller avbryta din transaktion.